Tibet, sevenleri ile hasret giderdi.

 Tibet, sevenleri ile hasret giderdi.

Yaman Hotel’den, Sezona ivme katan zengin programlar

Tatil ve turizm’de cazibe merkezi Erdek’in ünlü işletmelerinden “Yaman Hotel Resort” sıra dışı etkinlikleri ile adından söz ettiriyor.

400 yatak kapasiteli ünlü işletme Deniz-Kum ve Güneş’ın dışına taşarak kısa ve uzun soluklu tatiller için öne sürdüğü farklı konsept, tatilcilerin beğenisini topluyor.

Cumartesi ve Çarşamba akşamları Bandırma’nın begenilen genç ekibi “Bedelsiz”in sahne aldığı Hotel Yaman’da Keman, Kanun, Ud ve Darbuka’dan oluşan fasıl ekibi haftanın 5 akşamı özgün müzik yelpazesi ile tatilcilerin akşamlarını renklendirirken, işletmenin organizatörü “10.5 medya” akşam Bandırma’nın ünlü orkestrası “Evrensel” eşliğinde sahneye aldığı Tibet Tüzün ile, sıra dışı Erdek gecelerinin sınırlarını aştı.

Erdek ve Bandırma’lıların yakından tanıyıp sevdikleri sanatçı Tibet Tüzün’ün uzun bir aradan sonra tek gecelik gala için sahne aldığı Yaman Hotel’de boş masa kalmadı.

Son derece içerikli bahçe konsepti ve masa düzeni ile iç içe oluşturulan sahneye maytaplar ışıltısında çıkan Tibet Tüzün kendisine özgü sahne performansı ile bir kez daha sevenlerine sıra dışı gece yaşattı.

Yaman Hotel kültür ve sanat etkinlikleri organizatörü “10,5 Medya”  Yaman Hotel gecelerini renklendiren yeni programların şifresini verirken pek yakında sürpriz bir konserle Erdek’te nostalji rüzgarları estirecekleri açıkladı.



Anahtar Kelimeler: Tibet sevenleri hasret giderdi.
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı