Tolga Avaz'la bağımsız başkan adayı ikiye çıktı

 Tolga Avaz

Sosyal medya ve bilişim uzmanı sosyal medya hesaplarının "beyaz şapkalı hacker" olarak tanıdığı Tolga Avaz bağımsız Belediye Başkan adayı oldu.

Sosyal medya ve bilişim uzmanı sosyal medya hesaplarının "beyaz şapkalı hacker" olarak tanıdığı Tolga Avaz bağımsız Belediye Başkan adayı oldu.

Tolga Avaz bugün mesai bitimine yakın ilçe seçim kuruluna yaptığı bağımsız Belediye Başkan adaylığı başvurusu ardından Bandırma Manşet'e yaptığı açıklamada;

"Ben Tolga Avaz 18 Haziran 1997 İstanbul doğumluyum küçüklüğümden beri esnafların arasında çalıştım insanları daha iyi tanıma potansiyeline sahip oldum okulu açıktan Kartal ticaret meslek lisesinde okudum 2017 başında Kütahya hava er eğitim tugayına gittim. 

Usta birliğimi 6.cı ana jet üst meydan komutanlığında Çorlu Tekirdağ’da pilot hava silah sistem albayın şoförü olarak askerliğimi tamamladım.

 2018 başlarında askerden geldiğimde ailemin de istemde bulunduğu deniz kenti Bandırmaya geldim özel sektörlerde çalıştım satış danışmanlığı vs kendimi geliştirmek için siber güvenlik eğitimleri aldım. Sosyal medya ve bilişim uzmanlık alanım oldu sertifikalarımda beyaz şapkalı hacker olarak geçmekteyim.

 6 tanesi uluslararası 4 tanesi Ankara bilim üniversitesi olarak toplam 10 adet bu iş için sertifikam mevcut tiyatro ve sosyal etkinliklerde aktifim o alanlarda sertifikalarım mevcut şuan özel bir sektörde fortlift kullanıyorum."



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı