"YENİ DÖNEMİN STRATEJİK PLANI BELİRLENDİ."

Bandırma Belediyesi'nin 2014-2019 dönemini kapsayan Stratejik Plan toplantısı Belediye Toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Bandırma Belediyesi’nin 2014-2019 dönemini kapsayan Stratejik Plan toplantısı Belediye Toplantı salonunda gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Dursun Mirza’nın Başkanlığını yaptığı toplantıda bütün daire müdürleri hazır bulunurken Bandırma Belediyesi’nin yeni dönemle ilgili yol haritası belirlenmiş oldu. 
Yapılan toplantı kapsamında Bandırma Belediyesi bünyesinde yer alan daire müdürlüklerinin 5 yıllık sürede yerine getireceği hizmet ve çalışmaların planlanması ve yönetimi üzerinde duruldu. 
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Dursun Mirza Bandırma Belediyesi’nin yeni dönemle birlikte yerine getireceği hizmet ve çalışmaların neler olduğunu, Stratejik Planla bu çalışmaların nasıl ve neden yapılması gerektiğiyle ilgili bir yol haritasını ortaya koyduklarını söyledi. 
Mirza: “Herkesin bildiği gibi Stratejik Planlama bir organizasyonun ne olduğunu, ne yaptığını ve neden yaptığını şekillendiren ve ona bu konularda kılavuzluk yapan temel kararları ve eylemleri geleceğe odaklı olarak üreten sistemli çabadır. Bizde bu tanım kapsamında Belediyemizin 2014-2019 yılları arasında bütün daire müdürlüklerimizle birlikte bu planlamayı kapsayan toplantımızı gerçekleştirdik” dedi.



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı