Yılmaz ile Tosun Şehir turu ile vatandaşın bayramını kutladılar

 Yılmaz ile Tosun Şehir turu ile vatandaşın bayramını kutladılar

Büyükşehir Başkanı Yücel Yılmaz ile Başkan Tolga Tosun Şehri turlayarak vatandaşın bayramını kutladılar

Koronavirüs Covıd-19 Pandemi süreci nedeni ile yaşanan sokağa çıkma yasağı ve toplu kutlama kısıtlamaları nedeni ile 19 Mayıs kutlamalarına  vatandaşlar katılamadı.

Bandırma Belediyesi hazırlanan kortej ile şehir turu atarak vatandaşın bayramını kutladı.

Binlerce yıllık tarihi olan Türk Milletinin yeniden dirilisine atılan ilk adım olan 19 Mayıs pandemi süreci nedeni ile kısıtlı olarak kutlanırken, düzenlenen kortej ile vatandaşın ayağına gidildi.

19 Mayıs Korteji etkin bir kalabalık, ses ve marş anonsu ile camlarına çıkan vatandaşlara coşku verildi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Yücel Yılmaz Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun ve Eşi Seda Tosun, Gençlik Hizmetleri ilçe Müdürü Hüseyin Elüstü,  Meclis Üyeleri Nüvit Erten, Onur Çon, Merve Yılmaz Polat, Yalçın Cömert, Sıtkı Ağan, H. Fahri Atlı, Zeynep Özgün, Y. Ziya Çelikoğlu, S. Soner Koçoğlu, Oya Yücel, ADD Başkanı Serdar Polat, Büyükşehir Güney Marmara Koordinatör Başkanı İbrahim Koman, Pandemi sürecine ilişkin “Bandırma” klip’i hazırlayan folklor ekibi, Balıkesir “Klasik 10” nostalji otomobil gurubu, CHP İlçe Başkanı Dr. Selim Panç, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Doğan, Bazı resmi belediye araçları ve 2 ayrı motor gurubunun katıldığı 19 Mayıs korteji, Belediye önünde yapılan saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunması ardından başladı.

Oldukça kalabalık ve Shoow gösterisi ile süre gelen 19 Mayıs korteji yaklaşık 2 saat sürdü. Bandırma’nın önemli güzergâhlarından geçen kortej marşlar eşliğinde evlerinin camlarından el sallayan vatandaşlara coşku salarken, yapılan anonslarda birçok vatandaşı duygulandırdı.

19 Mayıs kortejinin kent turunu tamamlaması ardından Başkan Yücel Yılmaz ile Tolga Tosun bir süre Başkanlık makamında istirahat ettiler. Ardından Büyükşehir Başkanı Yücel Yılmaz Erdek ziyareti için kentten ayrıldı.

Belediye Halk Dansları Ekibi, Pandemi süreci için hazırlanan klip'te Bandırmalılara "EvdekalEbdehayatvar" demişlerdi.

Belediye tarafından hazırlanan korteje katılarak Bandırmalıların bayramını kutladılar.

Motor grubuda pandemi süreci sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun olarak şehir kortejine katkı verdiler.

Balıkesir Noltalji 10 otomobil gurubu da Bandırmadaki kortejde yer aldı.



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false