"Yüzen Ahır"ı turist gemisi sandılar

Yüzen AHIR "RAMI.M" Bandırma molası için bir kez daha resmi tatili seçti.

Yüzen AHIR “RAMI.M” bir kez daha taşıdığı büyükbaş hayvanları boşaltmak üzere Bandırma'yı tercih etti. Yaklaşık 6 bin büyükbaş hayvanın tahmil ve tahliyesi için bir kez daha tatil günü seçildi.

Daha öndeki seferlerinde de, ya bayram tatili, yada hafta sonu tatillerini tercih eden yüzen AHIR  "RAMI.M” bu sabah demirlediği Çelebi limanında Bandırmalıları endişelendirmemek amacı ile öncekilerde olduğu gibi tahmil-tahliyeyi gemi ile perdeleyerek sürdürmeye başladı.

Bir birini takip eden 2 katlı canlı hayvan TIRları mümkün olduğu ölçüde görsellikten gizlenerek seri sevkiyatlar sürdürülüyor.

Öte yandan Bayram tatili dolayısı ile yolları Bandırma ile kesişen yabancılar, alış veriş yaptıkları iş yerlerinde Bandırma'nın Uluslararası Turizmin önemli dalı Gemi turlarının uğrak limanı olup olmadığını sormaya başladılar.

Devasa seyahat gemisi RAMI.M turizmden umduğunu bulamayınca rotayı uluslararası canlı hayvan sevkiyatına çevirdi. Kamaraların kaldırılıp AHIR'a dönüştürülen 4 karlı 6 bin Hayvan kapasiteli RAMI.M'nin Bandırma ile olan ilişkisi elbette bulunla sınırlı kalmayacak edinilen bilgiye göre RAMI.M'nin önümüzdeki günlerde ayda 2-3 kez hafta sonu tatillerinde Bandırma'yı ziyaret edeceği öğrenildi.

Basına sansür; RAMI.M'nin Bandırma tahmil-tahliyeleri seriye bağlanınca haklı olarak Ahır kokusundan mustarip olan vatandaşların ilk aradıkları kimseler elbette yükselen şehir Bandırma'nın basın mensupları oluyor.

Yerel basın organları yanı sıra Ulusal basın ve Ajanslarının Bandırma temsilcileri tarafından hazırlanan “Hayvan mayısı kokusu” haberleri basın ve yayın kuruluşlarında görünmeyen eller tarafından sansüre uğruyor.

Bu anlamdaki sansürlerin neden ve nasıl yapıldığını biz biliyoruz, Sağlıklı hava teneffüs etmek isteyen Bandırmalılar bu anlamdaki sansürlemeyi merak ederlerse okudukları gazeteler, izledikleri kanallara iyi baksınlar, hangi basın organları yazıyor, hangi yayın organları yayınlıyorsa onlar hariç kalan diğerleri bilin ki!…  Bandırma'yı AHIR kokusuna layık görenlerdir….



ancakböyleolur
26.06.2023 21:22:58
hem ineklerden şikayet ediyorsunuz... hemde 2 gün sonra binlerce ineği kesip etini yiyeceksiniz.....kel başa şimşir tarak... ülkemizde hayvan yokkk anlayın artık....

Bandırmalı mustafa
28.06.2023 13:12:12
Haberi kaleme alanların ellerine sağlık. Bandırma ne yazık ki yükselen şehir sıfatını hak etmekten çok uzakta. Kimse bize masal anlatmasın. Burası bir "kasaba". İyiye gitmek yerine hergün kötüye giden, ne hikmetse hayat pahalılığı istanbulla yarışan, sokakları pislik içinde ve mayıs kokusunu da sonuna kadar hak eden bir kasaba! Sonradan görme semtlerin parkını çiçeklendirmekle olmaz bu işler..

Anahtar Kelimeler: "Yüzen " turist gemisi sandılar
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı