A. Adayı Metin Ok'tan kararlılık açıklaması

A. Adayı Metin Ok

CHP Meclis üyesi Metin Ok, A. Adaylığı başvurusu ardından bugün Basın ve partilileri önünde stratejik çözüm odaklı hedeflerini açıkladı. "Bu memlekete vizyon katacak yöneticiler lazım."

CHP Meclis üyesi Metin Ok, A. Adaylığı başvurusu ardından bugün Basın ve partilileri önünde stratejik çözüm odaklı hedeflerini açıkladı.

CHP Belediye Başkan A. Adayı Metin Ok, gelinen noktada partisinin her alanında görev alarak hizmet etme şansı bulduğunu, Bir Bandırma sevdalısı olarak teşkilat arkadaşları ve Bandırmalıların teveccühü ile Aday olup, Bandırma'ya belediye Başkanı olduğu taktirde çözümsüz sanılan hizmetlerin yaşama geçtiğini herkesin göreceğini açıkladı.

Söze “Ben sizlere Bandırma'yı anlatmak istiyorum” diye başladığı sözlerinde öncelikle özgeçmişini anlatan OK, bir maden fakültesi mezunu olarak iş makinaları dünyası ve işlevleri hakkında bilgi sahibi olduğunu, akabinde kurduğu şirket ile inşaat sektöründe faaliyet gösterdiğini dolayısı ile bu alanda da fikir sahibi olduğunu açıkladı.

Ok, 1990 yılından itibaren eşi ile birlikte “Kuyumcu Metin” olarak faaliyet gösterdiğini söyledi.

“45 yıldır Bandırma'da hizmet veriyorum, bu memleketin sevdalısıyım.”

“Bandırmayı konuşmak artık Eldem oldu, Bandırma'nın denizini, Bandırma'nın yeşilini, Bandırma'nın doğasını, Bandırma'nın imarını, Bandırma'nın yollarını, trafiğini, yolda karşılaştığım insanları, evine ekmek götüremeyen insanları konuşmak istiyorum..”

"Tarımını, OSB yi, Üniversite Öğrencilerimizin beklentilerini konuşmak istiyorum. Fay üstünde oturan memleketimin deprem gerçeğini, engelli kardeşlerimizi, sokak hayvanlarımızı konuşmak istiyorum bunları

göz ardı edip halının altına süpürürseniz bu memlekete riyakarlık yaparsınız… Yıllardır girdiğim her işte başarılı olmak öncelikli hedefim oldu. Hangi işe girdiysem, bu işi en iyi yapmak için bir yol haritam oldu. O nedenle bu güne kadar her hangi bir sorun yaşamadım."

 “20 yıldır aktif olarak siyasetin içindeyim. 13 yılını üst kademede ilçe başkanlığı, ilçe yönetimi, kurultay delegeliği ve Belediye Meclis üyeliğinde bulundum.”

“Parti katında birikimlerim var, 3 yıl Belediye Başkan yardımcılığı görevinde bulundum. Kapım hep sizlere açık oldu. Bir gün olsun kapım kapalı olmadı. Özel hiç bir görüşmem olmadı. Ekmek peşinde olanların yanında sorunlarına çözüm olmaya çalıştık. Bandırma'da her şey var, plan proje yok, öncelik yok, ne kısa vadeli, ne orta vadeli, nede uzun vadeli bir programı yok. ”

“İstesek te, istemesek te Bandırma'ya OSB geliyor. O nedenle önlem almalıyız. OSB çevresi bizim kentimizde günde 15-20 su patlağı olduğunu bilmez. Bunu anlatmak durumundasınız. 500 bin nüfusu bu altyapı ile burada istihdam ederseniz, Bu kent bu yükü taşımaz. ”Öğrenci kentiyiz" diyoruz, Bandırma'ya gelen öğrenciler barınacak kont bulamıyor. O zaman önceliklerimizi tespit etmek durumundayız. Bandırma'nın bir zemin tabanı yok, Hafızası yok, böylesine bir memleket nereye gider. Bu memlekete vizyon katacak yöneticiler lazım. Taşın altına elini sokacak yöneticiler lazım. Ben bu göreve talibim, ben edinim ve tecrübelerim ile bu işin üstesinden gelecek yeterliliğe sahibim." dedi. Konuşması sık sık alkışlanarak kesilen Metin Ok, daha sonra salonun almadığı partililerle Cumhuriyet alanında bir araya geldi. tebrik ve kutlamaları kabul etti.



Anahtar Kelimeler: . Adayı Metin ' kararlılık açıklaması
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı