A. Laa, Emlak danışmanlık açıldı

A. Laa, Emlak danışmanlık açıldı

Tarım, tarih ve turizm kenti Erdek'te Emlak, Yatırım ve Danışmanlık beklentilerine yön verecek A.Laa Emlak açıldı.

Tarım,Tarih, Turizm ve Turizm'de cazibe merkezi Erdek bir çok alanda olduğu gibi, bir birini takip eden vizyon kuruluşların arasında A.Laa Emlak, Yatırım ve Danışmanlık ofisi'de yerini aldı.

İş dünyasının genç dinamiklerinden eski Ülkü Ocakları Başkanı Ali Nejat Aktan, Oto-market, Damacana su- Soda'dan sonra sektörün tecrübeli ismi Taner Topçu ile A.Laa Emlak Yatırım ve Danışmanlık ofisini hizmete soktu.

Erdek Yalı Mahallesi Okul Caddesi numara 24'te yepyeni bir işletme, yepyeni bir anlayışla müşterilerine hizmet vermeye başlayan Ali Nejat Aktan & Taner Topçu ikilisi Erdek'in sosyal ve ekonomik yapısına uygun, talep sahibi müşterilerini piyasa ekonomisi ile aydınlatarak sağladıkları ilişkilerinin karşılıklı özgüven'e dayalı olduğu vurgulandı.

Ali Nejat Aktan & Taner Topçu ikilisi A. Laa Emlak, Yatırım Danışmanlık çatısı altında arsa'dan emlak'a, Bahçe'den işyeri uzanan arterde Kapıdağ ve Paşalimanı yanı sıra Avşa, Marmara, Bandırma ve Edincik'te de müşteri ve talep sahiplerine hizmet verdikleri kaydedildi.



Anahtar Kelimeler: . Emlak danışmanlık açıldı
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı