"Ablan kurban olsun size..."

Bandırma Haydarçavuş Mahallesi Muhtarı ve Bandırma Muhtarlar derneği Başkanı Nur Demir Hancıoğlu, 50 çocuğu tepeden, tırnağa giydirdi.

Kiminin Muhtar ablası, kiminin teyzesi, kiminin ise anası, olmadık zamanda çözüm önerileri ile insanların imdadına koşanması ile adından söz ettiren, Bandırma Muhtarlar derneği Başkanı ve Haydarçavuş Mahallesi Muhtarı Nur Demir Hancıoğlu, 50 ihtiyaç sahibi, muhtaç çocuğu kara kış öncesi LCWaikiki'den giydirdi.

Kara kış'ta ayağını sıcak, sırtını rahat tutacak Bot'tan, Kaban'a, beğendiği kıyaferler ile sıra dışı mutluluklara yaşayan 50 çocuğun pırıldayan gözlerindeki mutluluğa ortak olan Muhtar Nur Demir Hancıoğlu yaptığı açıklamada; 

"Haydar Çavuş Mahalle Muhtarlığımızla iletişime geçen bir hayırseverimiz aracılığıyla Bandırmadaki hiç bir mahalleyi ayırt etmeden bugün 50 çocuğumuza kişi başı 500 TL lik mont ve bot alışverişi yaptık.

Bize destek veren gönlü zengin hayırseverimize muhtar arkadaşlarım adına çok teşekkür ederim. Kendisinden Allah razı olsun. Alışveriş esnasında ve ailelere ulaşmam konusunda destek veren Levent Muhtarı Netice Yalın, Günaydın Muhtarı Şadiye Dirlik, Yeni Mahalle Muhtarı Caner Akal, Kadın-der Başkanı Esen Ersoy ve Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşmadan Tuncer kardeşime çok teşekkür ediyorum." dedi.



Anahtar Kelimeler: "Ablan kurban olsun ..."
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı