ABP’Lİ YALÇIN’DAN “EŞEKLİ” PROTESTO!

ABP’Lİ YALÇIN’DAN “EŞEKLİ” PROTESTO!

Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri Yalçın, eşeğe binerek pandemi sürecinde zorunlu kılınan aşı ve PCR testini protesto etti.

Koronavirüs salgınında hükümetlerin DSÖ talimatıyla uyguladıkları politikalara itiraz eden Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri Yalçın, ağızları açık bırakan bir protesto gerçekleştirdi. Başkan Yalçın, düzenleyecekleri kongre öncesi parti binasına eşeğe binerek geldi.


“UÇAĞA VE OTOBÜSE BİNEMİYORUZ, O ZAMAN EŞEKLERE BİNECEĞİZ”
Kongre öncesi dikkat çeken bir eyleme imza atan ABP’li Yalçın, kongreye eşekle gelmesine ilişkin şu açıklamayı yaptı:
“Bir salgın olduğu söyleniyor. Ama bu salgının ne durumda olduğu, aşıların tam olarak işe yarayıp yaramadığı, salgının ne zaman bitip bitmeyeceğine dair hiçbir öngörü ve ciddi bilimsel bir araştırma ya da açıklama yok. Plandemi aktörü DSÖ’nün yaptığı açıklamalara bakın hep top çeviriyorlar. Hükümetlere bakın, işlerine nasıl geliyorsa pandemiyi öyle kullanıyorlar. Kimi zaman propaganda aracına çeviriyorlar, kimi zaman sözde sağa sola yardım yaptıklarını şov yapar gibi anlatıyorlar. Ancak hala yüzlerce insan yaşamını kaybediyor. Bir de üstüne insanlara zorla, dayatarak aşı ve PCR test uygulaması yapmak istiyorlar. Yapmazsanız da hiçbir yere gidemezsiniz diyorlar. İşte bizde bu anlayışı reddettiğimiz için bugün buraya eşekle geldik. Verdiğimiz mesaj ise şu; “Uçağa binemiyoruz, otobüse binemiyoruz. HES soruyorlar, PCR soruyorlar. Biz de hal böyle olunca eşeğe biniyoruz. Vatandaşı 21. yüzyılda bu duruma getirdiler.”



Anahtar Kelimeler: YALÇIN’ “EŞEKLİ” PROTESTO!
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı