Acı haber İznik`ten geldi

Acı haber İznik`ten geldi

Bandırmalı sanayici İdris Kayan, İznik`te geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybetti.





Bandırmalı sanayici İdris Kayan, İznik`te geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybetti.

Kızıksa`da faaliyette bulunan Oba Yem sanayi işletmecisi, Bandırma Ticaret Borsası üyesi Tüccar, Sanayici iş adamı İdris Kayan Bursa`nin İznik ilçesinden, Orhanğazi ilçesine seyrederken yolun 11. km`de havanın yağışlı, yolun kaygan olması nedeni ile şerempole uçmak sureti ile yaptığı kaza sonrası yaşamını kaybetti.

İş adamı İdris Kayan(41) İş gezisi nedeniyle Adapazarı, Yenişehir, İznik, Orhangazi üzerinden Bandırma`ya gelmekte idi.

İş adamı kendisine ait 10 NV 148 plaka sayılı Megan marka otomobil ile İznik-Orhangazi karayolu 11.ci km`de direksiyon hakimiyetini kaybederek şerampoldeki zeytin ağaçlarına çarptı.

Kazayı görenlerin 112 acil ekibine haber vermesi üzerine olay yerine intikal eden İznik 112 acil ekibi etkin müdahale ve hastaneye sevk`e  rağmen iş adamı idris Kayan`ı yaşama döndüremedi.



İznik Orhangazi karayolunda geçirdiği kaza sonrası yaşamını kaybeden iş adamı İdris Kayan çevresinde sevilip sayılan kişiliğe sahipti.



Kazanın olduğu bölgede coğrafya olarak olumsuzluk yoktu, ancak savrulan otomobil yol kenarındaki ağaçlara vurmak sureti ile parçalandı.




Dedeobası köyü doğumlu olup, Kızıksa`dan evli ve iş yeride Kızıksada bulunan iş adamı İdris Kayan, Bandırma Hacıyusuf Mahallesinde ikamet ediyordu.




Köyü dedeobasında hertürlü topulsal etkinliğe yakın katkı veren iş adamı İdris Kayan hazırlıkları başlayan bu yılki Dedeobası Kutlu Doğum etkinliğini göremedi.



Bugün Dedeobası köyünde kılınan öğle namazı ardından ebedi istirahatgahına defnedilen iş Adamı İdris Kayan ardında bir eş üçte evlat bıraktı.

İş adamı İdris kayan`ın Dedeobası köyündeki cenazesine başta Dedeobası köy halkı olmak üzere, Kızıksa ve Bandırma`dan yakın çevresi, İş dünyasından dost ve müşterileri yanı sıra Bandırma Ticaret Borsası yönetim ve meclisi hazır bulundu.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli