Açıcı, Bursa´ya atandı

Açıcı, Bursa´ya atandı

Bandırma Orman İşletme Müdürü Şükrü Açıcı, Bursa´ya atandı.

Bandırma´daki görevine 2 Eylül 2013 tarihinde başlayan ve 25 yıllık orman işletmecisi olan Açıcı´nın, Bursa´da, 24 No´lu Orman Kadastro Başmühendisliği´ne, ?ormancı üye? olarak atandığı öğrenildi.

/resimler/2016-10/21/2247442882575.jpg

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Açıcı, çalışma arkadaşlarına veda ederken, şu duygu ve düşüncelerine yer verdi:

?Orman teşkilatının bir mensubu olmaktan onur duyuyorum. Çalışma hayatım boyunca dürüstlüğü, doğruluğu, iş, çözüm ve insan odaklı olmayı ve tarafsızlığı ilke edindim. Teşkilatımı en iyi şekilde temsil etmeyi görev bildim. Orman teşkilatının itibarını hiçbir yerde, hiçbir ortamda ve hiçbir zaman küçük düşürmedim. İşimi bileğimin hakkıyla yaptım. En güzel ve  en zor günlerimi de bu meslek çatısı altında yaşadım. İşim daima özel hayatım, ailem ve sevdiklerimden önemli ve öncelikli oldu. Kanımca vatanseverliğin ölçüsü, işini en iyi şekilde yapmaktır. Dileğim, teşkilatımın kurumlaşması ve giderek zayıflayan ormancılık kültürünün, gelecek kuşaklara taşınmasıdır.?

YENİ MÜDÜR BELLİ DEĞİL

Bu arada, Açıcı´nın yerine Bandırma Orman İşletme Müdürlüğü´ne atanan isim henüz açıklanmadı. Yeni müdürün, kısa süre içinde belli olması ve görevine başlaması bekleniyor. Önder BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Açıcı Bursa atandı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli