Açık kalp ameliyatında uyanamadı

Açık kalp ameliyatında uyanamadı

Bandırma, Et ve Süt Birlikleri Kurucusu, Ulusal Süt Konseyi ve Süt Birlikleri Üst kurul Başkan vekillerinden Osman Vasfi Yasun vefat etti.

Tarımsal istihsal ve üretim ekonomisini rantabl kılmak amacı ile Bakanlıklar tarafından hazırlanan yönetmelikle kurulan Et ve Süt Birliklerinin Bandırma'daki kurucuları arasında yer alan Ergili Eşrafından, Ekonomist Osman Vasfi Yasun (60) açık kalp ameliyatı için bulunduğu Bursa Medikal Park hastanesinde, ameliyat sonrası uyandırılamadı.

Osman Vasfi Yasun'un vefatı sevenlerini derinden üzdü.

2010 yılında yıldırım çarpması süreti ile 22 yaşındaki oğlunu kaybeden Osman Vasfi Yasun ve ailesi derin üzüntü yaşamıştı.

Osman Vasfi Yasun (60) Bandırma-Erdek Süt Üreticileri birliği kurucusu ve başkanlığı, Bandırma-Erdek Kırmızı Et üreticileri Birliği kurucusu ve yöneticiliği, Türkiye Süt Üreticileri Birlikleri Genel Merkez yönetim kurulu Başkan vekilliği ve Ulusal Süt Konseyi yönetim kurulu üyeliklerinde bulunmuştu.

Osman Vasfi Yasun, 1- Mayıs C.tesi bugün öğle namazını müteakıben Haydar Çavuş Camiinden kılınacak cenaze namazı ardından Bandırma şehir kabristanlığındaki ebedi istirehatgahına defnedilecek. Merhuma Allahtan rahmet kederli ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.



Anahtar Kelimeler: ameliyatında uyanamadı
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı