AÇILIŞ PROGRAMINDA DEĞİŞİKLİK YOK

AÇILIŞ PROGRAMINDA DEĞİŞİKLİK YOK

Kılıçdaroğlu gelemiyor, Açılışı Büyükerşen yapacak

CHP Genş Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nun olagan üstü Genel kurul tplantısı nedeni ile iptal ettiği Bandırma programında Pazar yeri açılışını Eskişehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen yapacak.

6 Kasım Pazar günü açılışı planlanan Kapalı Pazar Yeri ve Yaşam Alanı daha önce belirlenen program dâhilinde açılışı gerçekleştirilecek. Açılış programında herhangi bir değişiklik olmadı.

/resimler/2016-11/5/1943143523565.jpg

Açılışa katılacak olan CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu olağanüstü Merkez Yönetim Kurulu´nun (MYK) ve Parti Meclis (PM) toplantısı sebebiyle açılışa katılamayacak olması, katılımcı değişikliği yapılarak Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen´in katılımı ile yapılacak.

Açılışla ilgili bilgi veren Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza; ?Sayın Genel Başkanımızın açılışta bizlerle olmasını istemiştik. Programına uygun olan tarihi de açılış günü olarak planlamıştık. Ancak bildiğiniz gibi ülke gündemi sürekli değişmektedir. Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu son günlerdeki gelişmelerden sonra İzmir programını yarıda kesmiştir ve Bandırma programını da iptal etmiştir? dedi.

Başkan Mirza Yerel seçimler öncesi ziyaret ettiği, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen´in açılışa katılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Mirza; ?Yerel seçimler öncesi çalışkan ve efsane Başkan Yılmaz Büyükerşen´i ziyaret ettik. Eskişehir´de yaptığı projeleri yerinde inceledik. ?Yaşayan Şehir? sloganıyla hizmet eden Başkan Büyükerşen´in çalışmalarını örnek aldık. Yılmaz Büyükerşen´in Kapalı Pazar Yeri ve Yaşam alanı projemizin açılışına katılmasından da memnuniyet duyuyoruz? dedi.

/resimler/2016-11/5/1944494775447.jpg



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli