Açılışı Bilal Erdoğan yaptı.

Açılışı Bilal Erdoğan yaptı.

Bandırma´da Ensar Vakfı Şube Başkanı Demirhan: ?Amacımız iyilikte yardımlaşmadır?

 

Ensar Vakfı Bandırma Şubesi açıldı.

Eski Bandırma SSK Hastanesi´nin karşısındaki binada hizmet verecek olan vakfın açılış törenine Ensari Vakfı Genel Başkanı İsmail Cenk Dilberoğlu, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın oğlu, TURGEV Başkanı Bilal Erdoğan da katıldı.

/resimler/2015-12/30/1931513033205.jpg

Ensar Vakfı Bandırma Şubesi Başkanı, Bandırma´nın eski İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Demirhan, açılış töreninde yaptığı konuşmada, şunları söyledi:

?Ensar, dünya tarihinin en büyük sorumluluk projelerini gerçekleştirenlerin sembol adıdır. Ensar Vakfı Bandırma Şubesi olarak çok iyi niyetlerle ve ehil kişiler tarafından kurulmuştur. Vakfımızdan güç almaya değil, güç vermeye geldik ve kimsesizlerin kimsesi olmak için çalışıyoruz. Toplumsal karakterimizi oluşturan, yardımlaşma isteğini, ayni ve nakdi bağışları en üst düzeyde plânlayarak, lojistik merkezi gibi çalışacağız. Bandırma´da bu hizmeti yapan tüm hayır kurumları ile işbirliği gerçekleştirerek, hayır sahiplerinin hayırlarını lâyık olan kimsesizlere, düşkünlere, garip gurabaya ulaştıracağız. Hizmet veren gönüllülerimizle, tüm faaliyetlerde hesap verilebilirliği, şeffaflığı ve açıklık ilkesinden ödün vermemeyi hedefliyoruz. Bunun nasıl yapılacağını merak ediyorsanız, fazla iddialı olmasın ama bizi izleyiniz. Amacımız iyilikte yardımlaşmadır. Huzur ve mutluluğun kaynağı insanlığa iyiliktir.?

/resimler/2015-12/30/1932256388119.jpg

Demirhan, Bandırma Şubesi olarak kısa sürede yaptıkları çalışmaları anlatırken, ?Yurdumuzda 25 öğrenci bulunuyor. 100 üniversite, 200 orta öğretim öğrencisine burs, 35 imam hatip ortaokulu öğrencisine öğle yemeği veriyoruz. Öğrencilerimiz için şubemiz binasında bir kütüphane ve bir mescidimiz bulunuyor. Büyükşehir Belediyemizin desteğiyle bir yemekhane kurduk. En kısa sürede yemekhanemizi, aşevine dönüştürmeyi plânlıyoruz.?

Şakir Demirhan´ın başkanlığındaki Ensar Vakfı´nın Bandırma Şubesi Yönetim Kurulu´nda Nail Akdar, Levent Obuz, Mehmet Batur ve Süleyman Küçük görev yürütüyor.  Önder BALIKÇI

/resimler/2015-12/30/1932579513832.jpg



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli