Ada halkına ulaşım indirimi

Ada halkına ulaşım indirimi

Marmara Adalar Belediye Başkanı Aydın Dinçer Marmara Ro-Ro ile yaptığı anlaşmada Ada kart yolculuğuna büyük indirim uygulattı.

Marmara Adalar Belediye Başkanı Aydın Dinçer Marmara Ro-Ro ile yaptığı anlaşmada Ada kart yolculuğuna büyük indirim uygulattı.

Balıkesir'in imkan ve olanaklardan en yoksun ilçesi olan Marmara-Adalar'da yeni Belediye başkanı Aydın Dinçer, Ada halkının lehine olan nokta dokunuşlara başladı.

Başkan mazbatasını alıp göreve başlaması ile birlikte Adalar'da ruhsatsız inşaat yapılmasını yasaklarken, Özellikle yazın turizm sezonunu etkileyecek olumsuzluklara karşı kesin tavır aldı.

Başkan Dinçer sosyal medya sayfasından yaptığı açıklamada;

Adalarda ikamet kaydı olan vatandaşların adalardan çıkışlarında indirimli özel araç biletlerini gösterdikleri takdirde iskele geçiş ücreti ödemeyecek.

19 Nisan 2024 ten itibaren, Adalarda ikamet eden vatandaşların Marmara Ro-Ro işletmesine ada-kart göstermeleri halinde bilet bedeli olarak sadece 20. tl. ödeyecekleri açıkladı.

Marmara Adalar Belediye Başkanı Aydın Dinçer Başkan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; 

"Değerli Hemşerilerimiz, Bugün burada, geleceğimize daha aydınlık bir perspektif sunmak, ilçemizi daha yaşanabilir, sürdürülebilir ve katılımcı bir toplum haline getirmek amacıyla yeni bir başlangıç yapmak üzere yola çıktık. 

Yıllardır süregelen geleneksel belediyecilik anlayışının ötesine geçerek,  çağın gereksinimlerine uygun "Yeni Tarz Belediyecilik" anlayışını sizlerle paylaşmak istiyorum. Adalarımızın potansiyelini en üst düzeye çıkarmak, her bir bireyin yaşam kalitesini artırmak ve toplumsal dayanışmayı güçlendirmek adına tasarladığımız bu vizyon, hiç kuşku yok ki ancak sizlerin kabulü ile hayat bulacak. 

Daha güçlü bir geleceği inşa etmek için tasarladığımız yenilikçi projelerimiz, şeffaf, demokratik yönetim anlayışımız, katılımcı politikalarımız ve adaletli/hakkaniyetli tutumuzla, adamızdaki hayatın olumlu yönde ciddi bir dönüşüme uğrayacağına inanıyoruz. Geleceğimizi şekillendirecek bu yolda, siz değerli hemşehrilerimizin görüşleri ve katılımı bizim için değerlidir. 

Bu nedenle, her birinizin düşüncelerini, önerilerini ve beklentilerini dinlemek, bu sürecin bir parçası yapmak istiyoruz.  Belediyemiz,  hepimizin ortak yaşam alanıdır ve bu alanın yönetiminde her bir bireyin söz sahibi olması, adamızın daha adil ve demokratik bir yapıya kavuşmasını sağlayacaktır.

 Seçim bildirgemizin en önemli taşıyıcı direği kuşkusuz yeni yönetim anlayışımız, değerlerimiz ve yönetim ilkelerimizdir. Buradan hareketle, her biri toplumsal yaşantımızın önemli boyutlarına karşılık gelen beş ana politika belirledik. Bu politikaların altına da ilgili ihtiyaçlarımızı yazdık. 

Şimdi bu bildirgemizi,  hep birlikte akıl süzgecimizden,  vicdanımızdan, öncelikler tercihlerimizden geçirerek, hepimizin altına imza attığı bir meydan okuma çağrısına dönüştürelim. Bu seçim bildirgesi, sadece bir seçim taahhütnamesi değil, aynı zamanda bir çağrıdır. Sizleri, adamızın geleceğini birlikte şekillendirmeye, yeni bir başlangıç yapmaya davet ediyoruz. Hep birlikte, daha güzel bir yarın için adım atalım." diye seslendi.



Anahtar Kelimeler: halkına ulaşım indirimi
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli