Adalet Birlik Partisi Örgütleniyor

Adalet Birlik Partisi Örgütleniyor

Adalet Birlik Partisi Bandırma İlçe Başkanlığına Murat Usta getirildi.

6 Haziran 2018 tarihinde İrfan Uzun tarafından kurulan Adalet Birlik Partisi örgütlenme çalışmasını sürdürüyor.

Adalet Birlik Partisi, siyasi hayattaki yerini alması ardından Erdek ilçe başkanlığı görevine getirilen Murat Usta, siyasi yapılanmanın önemli kentlerinden Bandırma ilçe Başkanlığına getirilerek çalışmalarına hız verdi.

Adalet Birlik Partisi Bandırma İlçe Başkanı Murat Usta, gelinen noktada ilçe teşkilatı anlamında kuruluş çalışmalarının devam ettiği Bandırma'da kısa bir süre içinde Parti yapılanmasını ilçe merkezinin faaliyette bulunacağı bina beklentisini çözümleyeceklerini söyledi.

Bu vesile ile tüm vatandaşların 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutlayan Murat Usta, Adalet Birlik Partisinin 2 yıllık geçmişi olmasına karşın, Genel Başkan İrfan Uzun'un parti iç tüzüğünde öne sürdüğü vatandaşlık hakları ve beklentilerin çözümü noktasında etkin programları bulunduğunu, 81 ilde süre gelen teşkilatlanma çalışmalarını, Bandırma endeksli güney Marmara'da kurma görevi de kendisine verildiğini vurgulayarak, "Takım tutar gibi parti tutmanın devri geçti, insanlar halkı için somut çözümleri olan liderlere itibar ediyor, Adalet Birlik Partisi Genel Başkanı Sayın İrfan Uzun'da bu anlamda son derece donanımlı dinamizmi ile hizmete talip önünümdeki günler Bandırma çevresinde bulunan komşu ilçelerde de teşkilatlanma çalışmamız devam edecek" dedi.

Adalet Birlik Partisi Bandırma İlçe Başkanı Murat Usta, Ulusal birlik ve bütünlüğün sağlanmasında adalet beklentisine vurgu yaparak, "Adalet-Birlik ve elbette üretime dayalı iş, istihdam ve ulusal ekonomi partimizin olmazsa, olmaz ön koşuludur. Bu anlamda fikir birliği içinde yol arkadaşlığımıza katılmak isteyen herkese kapımız açıktır." dedi.



Anahtar Kelimeler: Adalet Birlik Partisi Örgütleniyor
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı