Adana Demirspor maçına hazırlanıyorlar

Adana Demirspor maçına hazırlanıyorlar

Bandırmaspor Teknik Sorumlusu Uçar: ?Futbolcularımın özgüveni geldi?

Bandırmaspor Teknik Sorumlusu Uçar:

?Futbolcularımın özgüveni geldi?

/resimler/2016-11/28/2051460645961.jpg

TFF 1.Lig takımlarından Bandırmaspor´un Teknik Sorumlusu Feyyaz Uçar, antrenman tesislerinde gazetecilere yaptığı açıklamada, 1-0 kazandıkları Boluspor maçının, oyuncuların özgüveni açısından çok önemli olduğunu belirtti. Uçar, ?´Çünkü, son iki haftada oynadığımız oyunun karşılığını puan olarak alamadık. Puantajdaki durumumuz yine de ciddi ve tehlikeli. Bundan sonraki maçlara da aynı ciddiyetle çıkıp sezon sonuna kadar alabildiğimiz kadar puan almamız gerekir ki, ikinci yarıdaki hedefimiz belirlensin.

Cumartesi günü Bandırma´da oynanacak Adana Demirspor maçı ile ilgili düşüncelerini açıklayan Feyyaz Uçar, şunları söyledi:

"Kim olursa olsun içerde dışarıda, biz her maçı kazanmaya çıkıyoruz. Sıralamadaki yerleri de bizi ilgilendirmiyor.  Biz, kazanmak zorunda olan bir takımız. Dolayısıyla bu hafta da kazanmak için çıkacağız. Oyuncularımda hem performans,  hem de moral motivasyon olarak pozitif yönde gelişme var.

Bu da bizi bu maç için çok ümitlendiriyor. İç saha bizim için bundan sonra avantaj olacak. İç saha avantajını muhakkak kullanmak istiyoruz. Son haftalarda, özellikle iç sahalardaki defansif performanstan memnum, az pozisyon veriyoruz. Aynı başarıyı bu hafta da tekrarlamak istiyoruz. Takımımızda yalnız stoper Emre´nin sakatlığı var. Onun da, maç gününe dek iyileşmesini bekliyoruz.´´

Devre arasında takıma takviye gerektiğini de vurgulayan Uçar, ?´ Devre arasından sonra da mevcut takımı koruyup, üstüne transfer yapmak istiyoruz. Ama bazı mevkilerde hâlâ sıkıntılarım var. Oyuncu değişikliklerinde de sıkıntı yaşıyoruz. Takım arkadaşım Rıza Çalımbay ve Abdullah Avcı ile görüşeceğim. Tanıdığım oyuncular var. Oradan, o havuzun içinden ve bu ligin tecrübeli oyuncularından transfer yapacağız.? dedi.

/resimler/2016-11/28/2052092939335.jpg

Bandırmaspor takım kaptanı Özgür, ?Boluspor galibiyetiyle moral bulduk ve kendimize geldik. Bu hafta da Adana Demirspor önünde üç puan alarak çıkışımızı sürdürmek istiyoruz? dedi. Sezon öncesi hazırlık maçlarında başarılı sonuçlar almalarına karşın nedenini kendilerinin de anlamadığı şekilde lige iyi başlamadıklarını, teknik sorumluluğa Feyyaz Uçar´ın gelmesinin ardından Giresunspor maçından başlamak üzere futbol olarak yükselişe geçtiklerini vurgulayan Özgür, şunları söyledi:

?Takımızdaki arkadaşlık çok iyi. Adana Demirspor maçını mutlaka kazanmak istiyoruz. Bu maçın yanı sıra tüm karşılaşmalarımızda seyircimizi tribünde, yanımızda görmek istiyoruz. Bandırmaspor´un gerçek sahibinin taraftarlarımız olduğuna inanıyoruz.? Önder BALIKÇI



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli