Adaylığını açıkladı

Adaylığını açıkladı

CHP İlçe Başkanı Atilla Atakay; "Zaman birlik zamanı"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bandırma İlçe Başkanı Atilla Atakay yapılacak yeni genel kurulda yeniden başkan adaylığını açıkladı.

Atakay, 2009 yılından itibaren ilçe bazında tüm seçimleri kazandığının altını çizerek, bu başarının parti disiplini birlik ve beraberliğin sonucu olduğunu söyledi.

Başkan Atakay bu kararını alırken Milletvekilleri ile Belediye Başkanı Dursun Mirza´nın görüşlerini alarak karar verdiğini, CHP´nin bandırma daki başarısının yeniden başkan seçilmesi ile devam ederek özellikle 2019 seçimlerinin önemine değindi.

Bu anlamda parti içi demokrasinin işlediğini, CHP nin biat partisi değil özgürlük ve demokrasinin partisi olduğunu söyledi.

CHP ilçe Başkanaı Atilla Atakay´ın yeniden adaylık açıklamasında hazır bulunan Belediye Başkanı Dursun Mirza yaptığı açıklamada Bandırma, Erdek, Manyas, Ayvalık ve Edremit´te yerel belediyeleri kazanmalarının parti içi birlik ve beraberlikten kaynaklandığını vurgulayarak "Aksi yaşanan ilçeler Marmara ve Burhaniye´de belediye seçimlerini kaybettik, referandum sonuçlarına göre "Hayır" çıkan Balıkesir´de Büyükşehir Belediyesini kazanmak için birlik ve beraberliğimizi sürdürmeliyiz." dedi.

/resimler/2017-9/7/2135429509872.jpg



Anahtar Kelimeler: Adaylığını açıkladı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli