ADD koordinasyon ziyaretlerini sürdürdü.

ADD koordinasyon ziyaretlerini sürdürdü.

Petrol-İş ve ÇYDD derneğine gerçekleştirlen ziyaretlerde ortak hareket noktasında birleşme düşüncesi yenilendi.

 

Bandırma Atatürkçü Düşünce Derneği ADD, Başkan Uğur Kayaalp´in önderliğinde yönetim kurulu üyeleri Hasan kartal, Hülya Denizcioğlu, Leyla Çetin ve Sadullah Batur´dan oluşan heyetle CHP, MHP ve Vatan partisinden sonra dünde Petrol-İş sendikası ve ÇYDD derneğine yapılan ziyaretlerle ortak paydalarda prensip olarak birlikte hareket edilmesi noktasında görüş birliğine varıldı.

/resimler/2016-2/24/1449012407923.jpg

ADD yi Petrol-İş te Başkan İsmail Kayan ve yönetim kurulu üyeleri, ÇYDD Derneğinde ise Başkan Erol Akun, Başkan yardımcısı Özge Başak, Sayman Selime idrisoğlu karşıladı.

ADD Başkanı Uğur Kayaalp başta siyasi partiler olmak üzere demokratik kitle örgütleri bazındaki ziyaretlerini planlı bir şekilde sürdürerek, amaçta ortak paydaları bulunan bu kurum ve kuruluşların sosyal, kültürel ve mücadele safhasında da birlikte hareket etmeleri gerektiğinşi yeniledi.

/resimler/2016-2/24/1450555066459.jpg

Kayaalp, özellikle resmi yörenlere değinerek içi boşaltılan programlarla bayramların bayram olaktan çıkartıldığı günümüzde, Resmi Bayramları ADD düşüncesinde Laik Türkiye Cumhuriyetinin teminatı ve kalalesi olarak gördüklerini, resmi olarak kutlanması kaldırılsada kendilerinin resmi program dışında altarnetif kutlama ile milli günlerde ulusal birlik ve bütünlüğün devamı anlamında kutlamalarını sürdürmek istediklerini ifade etti.

Petrol-İş Başkanı İsmail kayan ile ÇYDD Başkanı Erol Akun´da düşüncenin ortak payda anlamında doğru olup, konunun kent meclisi gündeminde oluşturulacak bir platform ile sekreteryaya bağlanmasının istikrar açısından doğru olacağını söyledi.

/resimler/2016-2/24/1451315692107.jpg



  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı