ADD, Vatan´a konuk oldu.

ADD, Vatan´a konuk oldu.

ADD´nin bugünkü durağı Vatan Partisi oldu.

 

 Atatürkçü Düşünce Derneği ADD, yeni oluşunu ardından başlattığı programlı ziyaretlerinin bugünkü durağı vatan Partisi oldu.

/resimler/2016-2/17/0002501276897.jpg

ADD Başkanı Uğur Kayaalp, beraberinde bazı yönetim kurulu üyeleri ile gerçekleştirdiği Vatan partisi ziyaretinde kendilerini Başkan Neriman Çiçek, Belediye Başkan adayı Nuri Karakaş ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

Vatan partisi ilçe teşkilatı ile ADD yönetiminin dostane ziyaret ve devam eden sohbetlerinde yeni oluşturulması düşünülen anayasanın, Bölücü Anayasa olduğu ve bu Anayasanın çıkmaması noktasında birlikte hareket edilerek, karşısında istikrarlı bir dayanışma gerçekleştirmeleri gerektiği noktasında görüş birliğine vardılar.

Vatan Partisi Bandırma İlçe Başkanı Neriman Çiçek, bugüne kadar olduğu gibi Milletin Acunlarla, dizilerle uyutulup, içeriği sadece birilerinin değirmenine su taşıyan anayasanın kabulü ile Türkiye Cumhuriyetine ihanet edilmiş olacağını, dolayısı ile AKP tarafından dayatılan yeni Anayasa´nın Cumhuriyet değerlerini ortadan kaldıracak tuzak maddelerini deşifre ederek vatandaşı bilgilendirmek gibi bir misyona sahip olduklarını söyledi.

Başkan Çiçek, yeni süreçte tüm enerjilerini bu noktada yoğunlaştırarak sadece Vatan Partisi teşkilatı değil, tüm Cumhuriyet severleri bu anlamda aydınlatarak tehlikeye karşı uyarmaları gerektiğini ifade etti.

/resimler/2016-2/17/0003505653027.jpg

ADD Başkanı Uğur Kayaalp te, Başkan Çiçek ile aynı görüşleri paylaştığını, Cumhuriyet değerlerine sahip çıkılması anlamında her vatandaşı aydınlatmak, bölücü anayasanın çıkmasını engellemek için ellerinden gelen çabayı sarf etmeleri gerektiğini yeniledi.

/resimler/2016-2/17/0004431278995.jpg



Anahtar Kelimeler: Vatan konuk oldu
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false