ADD´den 30. Yıl Balosu

ADD´den 30. Yıl Balosu

ADD Bandırma Şube Başkanı Serdar Polat: ?Aydınlanma devriminin günümüzdeki en örgütlü yapısıyız?

Atatürkçü Düşünce Derneği(ADD) Bandırma Şubesi, Milli Mücadelenin başladığı 19 Mayıs ve derneğin kuruluşunun 30. yıldönümünü bir geceyle kutladı.

Bandırma´daki bir otelin salonunda gerçekleşen gece, ?SASFAK Halk Dansları Topluluğu?nun, Kafkas oyunları gösterisiyle başladı.

Gecenin açış konuşmasını yapan ADD Bandırma Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Polat, ADD´nin kurucu genel başkanı Prof. Dr. Muammer Aksoy, Ahmet Taner Kışlalı ve Uğur Mumcu başta olmak üzere tüm devrim şehitleri ve ADD Bandırma Şubesi´nin eski, kurucu başkanı Melih Çınar´ı anarak, şunları söyledi:

?Atatürkçü Düşünce Derneği, aydınlanma devriminin günümüzdeki en örgütlü yapısıdır. Örgütümüzün tek lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk´tür. Ülkemizin içinde bulunduğu ortamda en doğru cephe, Atatürkçü, yani Kemalist düşüncedir. Sonunda zafer mutlaka Atatürkçülerin, demokrasinin ve cumhuriyetin olacaktır.?

Bandırma Belediye Başkan Vekili Fatma Sibel Salı da konuşmasında Atatürkçü düşüncenin önemine vurgu yaparak, ?Bandırma´ya bir Bandırma Vapuru kazandırma borcumuz var. Bu projeyi yaşama geçireceğiz? dedi.

?Hasat Dans Grubu?nun gösterisinin ardından, ADD Bandırma Şubesi´ni, Atatürk´ün fotoğraflarıyla çok şık bir şekilde dizayn eden ressam Ali Dülger´e plâket verildi.

Gecenin gerçekleştiği salonunu ?Atak Reklam Ajansı?nın sahibi Mehmet Atak´ın çok etkili bir şekilde dizayn ettiği gözlendi. Etkinliğe, Balıkesir´in önceki dönem milletvekilleri Mehmet Tüm ve Av. Namık Havutça ile Bandırma Belediyesi önceki başkanı Dursun Mirza´nın yanı sıra ADD Erdek Şubesi yöneticileri, sivil toplum kuruluşları, sendika ve dernek başkan ve temsilcileri katıldılar. ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Balosu
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı