ADD'den Balıkçı barınağına büst

ADD

ADD'nin çabası ile Bandırma balıkçı barınağı-yat limanı Atatürk büstüne kavuştu.

Derya, Denizleri aşıp denizcinin karaya ayak bastığı her limanda, her barınakta, her marinada olması gereken Atatürk büstü yapımı tamamlanıp SS. Çakıl su ürünleri koopratifine devir edilen Bandırma Balıkçı barınağı, yat limanı'da Atatürk büstüne kavuştu.

ADD Bandırma şubesinin girişimleri sonucu İzmir'da yaşayan Balya'lı bir Atatürk sevdalısının sponsörlüğünde, Bandırma Belediyesinin katkıları ile Balıkçı barınağında yaşama katılan yeni Atatürk büstü önümüzdeki günler düzenlenecek bir program ile açılış töreni ile yeni balıkçı barınağı ve yat limanına kavuşturulacak.

ADD şube başkanı SS Çakıl su ürünleri Balıkçı Barınağına gerçekleştirdiği ziyaret'te  Balyalı hayırseverin katkıları sonucu yapılan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk büst'ü nün kooperatif ve balıkçı esnafına hayırlı olmasını diledi.

SS Çakıl Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Hakkı Sır, Kooperatif olarak bu anlamdaki beklentilerine kayıtsız kalmayan ADD'ye teşekkür ederken, "Gerçekten bizim için çok önemli bir eksikliğimiz giderildi, her henizcinin ayak bastığı limanda Atamızın büstü olması en önemli önceliğimizdir, katkısı olan herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Kaidesinde; 

"Muhakkak surette birleşmekte kuvvet vardır. Kooperatif yapmak, maddi ve manevi kuvvetleri, zeka ve maharetleri birleştirmektir"

                                            Mustafa Kemal ATATÜRK

Yazılı büst'ün birleşerek üretmenin ülke ekonomisine olan katma değeri ve vatandaşlık görevini ifa etmenin gerekliliğine işaret eden veciz sözü bulunuyor.



Anahtar Kelimeler: ' Balıkçı barınağına
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli