ADD’den Cumhuriyet etkinliği

ADD’den Cumhuriyet etkinliği

Okullararası “Cumhuriyet” resim yarışmasında dereceye giren öğrencilerin ödülleri verildi.

 Bandırma Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD)  29 Ekim Cumhuriyetimizin 97. Yılı etkinlikleri çerçevesinde hazırladığı resim yarışmasında dereceye giren öğrencilerin ödülleri verildi.

ADD şubesindeki törende Başta Belediye Başkanı Tolga Tosun, CHP ilçe Başkanı Dr. Selim Panç, Meclis üyeleri Fatma Salı Karabacakoğlu, Merve Polat, Nüvit Erten, Aydilek Gönenç, İyi Parti Başkan vekili Alaattin Dil ve dereceye giren öğrencilerin aileleri hazır bulundu.

 

Başarılı bir çalışma yüzlerce konu-fotoğrafı içinde zorlu bir seçimle tespit edilip ödüle layık görülen eserler programa katılan Başkan Tolga Tosun ve diğer konuklar tarafından hak sahiplerine verildi.

Törende konuşan Belediye Başkanı Tolga Tosun, yaşanan pandemi süreci dolayısı ile zor günler geçirdiklerini, kısıtlı olanaklara rağmen başarılı çalışmalara imza atan ADD yönetimini kutladığını, gelecekte butür etkinliklerin daha geniş salonlarda bir araya gelinerek gerçekleştirileceğine inandığını söyledi.

ADD Başkanı Serdar Polat ise, bir birinden başarılı gençleri kutladıktan sonra ADD tarafından yayımlanan 8 maddelik manifosto’yu okudu.



Anahtar Kelimeler: Cumhuriyet etkinliği
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli