ADD'den İlk Yardım semineri

ADD

Dr. Gamze İçim'den hayatta kalmanın püf noktaları

Yaşanan Pandemi süreci dolayısı ile sosyal ve kültürel etkinliklerden bir süre uzak kalan Bandırma ADD şubesi, uzun bir aradan sonra bugün yaşamsal önemi yatsınmayan "İlk yardım" semineri ile gündeme damgasını vurdu.

Barış Manço Kültür merkezindeki "İlk Yardım" semineri öncesi söz alan ADD şune başkanı Zeynep Yeşiltaş, pandemi süreci kapsamında zorunlu olarak gerçekleştirilemeyen sosyal ve kültürel etkinlikler nedeni ile bir araya gelemediklerini, ancak önümüzdeki günlerde sıok sık birlikte olmayı planladıklarını söyledi.

ADD Bandırma şube başkanaı Zeynep Yeşiltaş'ın ardından biyoğrafisi okunan acil hekimi Dr. Gamze İçim yaklaşık 2 saat süren ilk yardım teknikleri ve pratikte hayat kurtaran ilk dokunuşları anlattı.

Özellikel her konutta yaşamabilecek yaralanmalar, boğaza birşeylerin kaçması gibi,  zamanla yaşam arasındaki ilk müdahalelerin insan yaşamı için büyük önem arzettiğini vurgulayan İçim, İlk Yardım'da olmazsa olmazları içeren bu pratiklerin herkes tarafından bilinmesi gerektiğinin altını çizdi.



Anahtar Kelimeler: ' Yardım semineri
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı