ADD'den İmamoğlu'na ziyaret

ADD

ADD genel merkezi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ile İstanbul’da tarihi Malta Köşkünde ziyaret ettiler.

ADD Genel Başkanı ve 26. Dönem Konya milletvekili M. Hüsnü Bozkurt ve ADD Genel Sekreteri ve 26. Dönem CHP Balıkesir Milletvekili Av.Namık Havutça ile yanındaki heyet İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ile İstanbul’da tarihi Malta Köşkünde ziyaret ettiler.

Sıcak ve samimi geçen görüşmede Başkan Hüsnü Bozkurt İmamoğlu’nun başarılı belediyecilik hizmetleri ve Sosyal Belediyecilik anlayışını  Atatürk çü yaşam ve hizmet anlayışını takdirlerini ifade etti.

Başkan İmamoğlu da ADD yönetimine başarı ve dayanışma duygularını ifade ederek kendisinin de ADD üyesi olmaktan onur duyduğunu ,yakın çalışma ve işbirliği içinde olmak arzusunu ifade etti.Ayrıca Namık Havutça ‘yı da Beylikdüzü Belediye Başkan adaylığı döneminde önseçiminde görevli milletvekili olduğu dönemden tanıdığını herzaman kapısının kendilerine açık olduğunu söyleyerek proje ve çalışmalarını anlattı.



Anahtar Kelimeler: ' İmamoğlu' ziyaret
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı