ADD’den online satranç turnuvası

ADD’den online satranç turnuvası

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Satranç Turnuvası online üzerinden yapılacak

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Bandırma Şubesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Satranç Turnuvası’nı bu yıl 17 Mayıs Pazar günü saat 14.00’te www.chess.com platformu üzerinden online düzenleyecek.

ADD Bandırma Şubesi’nin 4 yıldır düzenlediği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Satranç Turnuvası, sokağa çıkma yasağı nedeniyle online gerçekleştirilecek. Koordinatörlüğünü Türkiye Satranç Federasyonu Bandırma Temsilcisi Göker Ceylan’ın yaptığı turnuvaya sadece www.chess.com adresinde hesap oluşturmuş kişiler katılabilecek. Turnuva, Bandırma’da ikamet eden ilk, orta ve lise öğrencilerinin katılımıyla, 17 Mayıs 2020 Pazar günü saat 14.00’te www.chess.com platformunda başlayacak.

“GENÇLERİ SATRANÇLA BULUŞTURMAK İSTİYORUZ”

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün de en sevdiği oyunlardan olan satrancı gençlerle buluşturmayı amaçladıklarını ifade eden ADD Bandırma Şube Başkanı Serdar Polat, pandemi süreci nedeniyle bu yıl beşincisi gerçekleştirilecek satranç turnuvasının online yapılacağını söyledi. Başkan Polat, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle düzenlediğimiz bu turnuvamıza Bandırmada ikametgah eden ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerimizi davet ediyoruz. Gençlerimiz, ayrıntılı bilgi için derneğimizin facebook/addbandırma ve instagram/addbandırma sosyal medya hesaplarını inceleyebilirler” dedi.

“GENÇLERİMİZE GÜVENİYOR VE İNANIYORUZ”

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün gençlere güveninin sonsuz olduğuna dikkat çeken Polat, “Ey yükselen yeni nesil! Gelecek sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk, onu sonsuza kadar yaşatacak olan sizlersiniz. Sözü bunun en net örneğidir. Türkiye Cumhuriyeti nin kuruluş felsefesi akıl ve bilimdir. Ulu Önderin gençlere bıraktığı en büyük miras ilim ve akıldır. Bizler ilim ve akılın eşliğinde Türk Gençliğinin tekrardan kuruluş değerlerinde bir Türkiye Cumhuriyeti yaratacağına inanıyoruz ve her zaman gençlerimize güveniyor ve destekliyoruz” diye konuştu.



Anahtar Kelimeler: online satranç turnuvası
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli