Adı Kara, Yüreği ak

Adı Kara, Yüreği ak

Erdek Halitpaşa mahallesi muhtarı Recep Kara mahalle sakinlerinin ısrarı ile 4 kez aday

Erdek`te siyasi parti kadar önem arz eden mahalle muhtarlıkları, aday noktasında enflasyon yaşanmasına neden olurken mevcut muhtarlar sessiz ve derinden çalışıyor.

Erdek`te 15 yıldır Halitpaşa mahallesi muhtarlığını yürüten Marangoz ustası Recep Kara, 4 kez aday olması noktasında mahalle sakinlerini ısrarı üzerine ``Yola devam`` dedi.

Marangoz ustası Muhtar Recep Kara, aynı zamanda işyerinin mahallede olması nedeni ile mahalle sakinlerinin çoğu kez kendisine sohbet ve dertleşmek için geldiklerini, işyeri kapatma gibi bir lüksü olmadığı içinde mahalle sakinlerinin sürekli kendisini aday gösterdiğini ifade etti.

Halitpaşa mahallesi muhtarı Recep Kara, kendisine gösterilen yoğun ilginin esnaf oluşuna bağlayarak ``Her ne iş yaparsanız yapın esnaf olmak farklı bir şey, Ben 15 yıl muhtarlık yaptım tüm mahalle sakinlerime esnaflık terbiyesi ile hitap ettim, bu benim yaradılışım, sanırım mahalle sakinleri de bu yönümü seviyor olacaklar ki, beni üç dönemdir muhtar seçtiler, yeni dönem içinde aday gösterdiler.`` dedi.

Mahalle sakinleri ise adının Kara olmasına karşılık, Ak pak bir yüreğe sahip olan Muhar Recep kara`nın mahallelinin hertürlü derdinde yanında olduğunu söylediler.



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli