Adliyede buruk veda

Adliyede buruk veda

Tayini çıkan hakim ve savcılar, düzenlenen veda gecesinde plaket ile uğurlandılar.




Bandırma Adliyesi Bölge Adalet Komisyonu Başkanlığı olarak başta Bandırma olmak üzere Manyas, Erdek ve Gönen`de görev yapan Hakim ve savcıların hazır bulunduğu resepsiyonda ataması çıkan Hakim ve Savcılar hizmetleri anısına plaketle taltif edildiler.

Eken Prestij otel balo salonundaki geniş katılımlı resepsiyonda Bandırma, Erdek, Gönen, Manyas Adliyeleri hakim ve savcıları, adliye çalışanları yanı sıra bazı avukatlar katıldı.

Eken Prestij otel Balo salonundaki resepsiyonda Adliye çevresi yanı sıra Belediye Başkanı Sedat Pekel ile Garnizon Komutanı Hava Tuğgeneral  Ugur Balkış hazır bulundu.

Gecenin ev sahibi Cumhuriyet Baş Savcısı Mustafa Bilgin Pişkin yaptığı konuşmada yargı erkini oluşturan birimlerin Bandırma Adliyesinde  son derece başarılı çalışmalar yaptığının altını çizerek kendisinin henüz yeni gelmiş olmasına rağmen kendisini kısa sürece uyumlu ve  sıcak ilişkilerin içinde bulduğunu söyledi.


Atama nedeni ile aralarından ayrılan savcı ve hakimlerle bir arada çalışmış olmanın mutluluğunu yaşadığını kaydeden Savcı Mustafa Bilgin Pişkin tayini çıkan mesai arkadaşlarına yeni görev yerlerinde başarı diledi.

Ataması Diyarbakır`a çıkan Adalet komisyonu Başkanı ve Ağır ceza mahkemesi reisi hakim Selda Devrim Yıldırım ise Bandırma`da çalıştığı süre içinde her biri bir birinden değerli şahsiyetleri tanımış olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Eken Prestij Oteldeki buruk veda`da atamaları nedeni ile Bandırma ve çevre ilçelerden ayrılacak olan Hakim ve Savcılara görevleri anısına plaket verildi.

Kim nereye atandı...

Adalet komisyonu Başkanı ve Ağır ceza mahkemesi reisi hakim Selda Devrim Yıldırım, Diyarbakır`a, Hakim Ömer Gülmüş Bursa`ya, Hakim Fatma İçdemir Van Muradiye, Hakim Nimet Buldanlı Kılıç Yargıtay`a, Savcı Mustafa Efe Konya`ya, Savcı Aydın Narmanlı İstanbul`a, Savcı Halit İçdemir Van Muradiye`ye, atanırken, Gönen Adliyesinden Savcı Tamer Can, Savcı Özde Özkan, Hakim Atakan Gençbüyür, Erdek Adliyesinden Savcı Raşit Emir Dellal, Hakim Özlem Sinan Dellal, Savcı Fatih Dönmet, Hakim Yaşar Muhammet Sancar `da tayin sürecinde adliyelerinden ayrılan isimler arasında yer aldılar.








Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false