Af edilir gibi değil !...

Af edilir gibi değil !...

Erdek’te köpek katliamı 4 köpek tüfekle vurularak öldürüldü, 1 köpek yaralandı

Erdek’te, 4 köpeğin vurularak öldürülmesi büyük tepki yarattı.

Sahil Mahallesi, “Çuğra” bölgesinde 4 köpeğin tüfekle vurularak öldürülmesi, 1 köpeğin ise yaralanmasını, Aysel Şengüder ve Zeynep Akçan isimli hayvan severler, twitter hesaplarından paylaşarak yetkililerden acil müdahale talebinde bulundular. Bu çağrıya Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy duyarlılık gösterdi. Atasoy, twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Şimdi, inceleme ve araştırma için Erdek İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Erdek Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü’nden görevlendirmeler yaptım. Hemen olay yerine geçiyorlar. Sizlere ulaşacaklar. Lütfen, olay olduğu anda emniyetimizi bilgilendirirseniz, görevlilerimiz olaylara daha çabuk müdahale edeceklerdir” dedi.



Serkan H.
19.04.2022 12:25:40
Erdek Çuğra'da saldırgan sahipsiz sokak köpekleri vatandaşı canından bezdirdi.Çocuklar bakkala ekmek almaya bile çıkamıyorlar.Belediyeden hayır yok.Kaymakam ise insanların yararına yanlarında olacağına köpeklerin yanında görüntü veriyor.Tayinini dört gözle bekleyip,insan hayatını ön plana çıkaran eski kaymakamları görmek istiyoruz.Hiç bir köpeğin hayatı biz ve çocuklarımızın bir damla kanından daha kıymetli değildir.Bizede hay yapanın eline sağlık demek kalıyor.

Serkan H.
20.04.2022 10:49:58
Özellikle Erdek çuğra bölgesi saldırgan köpek sürülerinin üssü haline gelmiştir.Çocukları değil sabahları okul gitmek için otobüs beklemelerini,yandaki bakkala dahi gönderemiyoruz.Bu saldırgan köpek olayı çuğranın senelerdir süre gelen meselesidir..Araçlara saldırıp,lastikleri dahi ısırmaktadırlar.Özelliklede adeta çeteler gibi sürüler halinde gezen köpeklerin sabahlara kadar uluyup havlamaları karşısında yaşlısından,hastasına,okul çocuğundan işine gidecek olanlarına kadar herkes uyuyamamaktan ŞİKAYETÇİLERDİR.Ey belediye başkanı ve kaymakam:Bir iki köpek sevicinin mutluluğu,yüzlerce insanın mağduriyetinden daha önemli değildir.Böyle bir rezalet Ege sahil beldelerinde asla yaşanmamakta ve müsaade edilmemektedir..Sn Cumhurbaşkanının sahipsiz sokak köpekleriyle ilgili Belediyelere gönderttiği talimatları uygulamamakla suç işliyorsunuz.Uyarıyorum...Hatta diyoruz ki:Vatandaşı bu ızdırap ve zulümden kurtaranların eline sağlık.!!!

Anahtar Kelimeler: edilir değil !...
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı