?Afganistan´ın, Pakistan´ı durumuna geldik.?

?Afganistan´ın, Pakistan´ı durumuna geldik.?

Bandırma´da konuşan Gazeteci-Yazar İsmail Saymaz, Devlet eli ile şiddet yaratılarak, huzur isteyen halka, başkanlık sisteminin şart koşulduğunu söyledi.

 

Gazeteci Yazar İsmail Saymaz Bandırma Belediyesinin konuğu olarak söyleşide bulunduğu Santral-Kültür merkezinde geçmişten günümüze faili meçhul, veya kaçırılmış tüm aydın cinayetlerinin devlet bilgisi dahilinde gerçekleştiğini söyledi.

İsmail Saymaz, geçmişten günümüze isimler üzerinden belge ve bilgi sunumu ile gerçekleştirdiği söyleşide dinleyenleri hayretler içinde bıraktı.

İsmail Saymaz bir biri ardına patlayan canlı bombalardan bahsederken, Canlı bombaların açık kimliği bilindiği halde, önlem almak, gereğini yapmak yerine canlı bombaların patlaması ardından kimlik açıklamakla yetinenlerin sorumlu olduğunu vurgulayarak,

?Devlet bize diyor ki, ?Metro´ya binmeyin, Kalabalıklarda dolaşmayın, Işıd´çılar var,´ Bu ailelerin tümü emniyete, savcılığa başvurmuşken yapılan bir işlem yok,? Dedi

İsmail Saymaz, Sultanahmet´e kadar sızıp 10 Alman´ın öldüğü patlama olaylarının faillerinin devletin bildiği tanıdığı kişiler olduğunu söyledi.

Işıd yapılanması, karanlık aydın cinayetleri, kullanılan ülkücü gençlik, geçmişten günümüze devlet eli ile planlandığı belgelenmiş cinayetleri ve sorumlularını açıklarken, özellikle emniyet kademelerinde bu karanlığa destek olan polis şeflerinin terfi ve mevki anlamında ödüllendirildiğini söyledi.

?Ne zannediyorlardı, Işıd, El-Kaide ve benzeri silahlı şeriatçı örgütleri, Esad´ı yıkarken silahlarını laik Türkiye Cumhuriyetine doğrultmayacaklarını mı sandılar??  

Yaşanan olaylar nedeni ile Türkiye´nin Afganistan´ın, Pakitanı durumuna getirildiğini altını çizen İsmail Saymaz, şu an bu beladan kurtulmak için sınıra duvar örülme çabası içinde bulunulduğunu söyledi.

/resimler/2016-1/24/0218434277416.jpg

 

Gazeteci yazar İsmail Saymaz´ın katkı vekatılımları anısına Başkan yardımcılarından Sami Türkmen tarafından günün anısına plaket verildi.

/resimler/2016-1/24/0220480848282.jpg 

/resimler/2016-1/24/0221445999773.jpg



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı