Ağızlar kapalı, gözler açık

Ağızlar kapalı, gözler açık

Yılmaz, 410 gün sonra Bandırma'yı hatırladı. Büyükşehir Belediye Başkanı göreve gelişinin senesi devriyesinde muhalif ilçe belediyeleri ile buluşuyor.

30 Mart 2019 seçimleri ile göreve gelişinin ardından 415 gün geçen Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz muhalefet belediye başkanları ile fülört'e başladı. Önceki hafta Ayvalık belediye Belediyesini ziyaret eden Yılmaz dünde Bandırma'ya gelerek incelemede bulundu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Bandırma Belediyesi ziyaretinde Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun ile Belediyelerin koordinasyon ve iş birliğiyle Bandırma da yapılması planlanan projeler hakkında görüş alıverişinde bulundu.

Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, Daire Başkanları ve Daire Müdürlerinin de yer aldığı görüşmede kent genelinde incelemeler yapılarak planlanan projelerin durumları yerinde tespit edildi. Başkanlar ve beraberindeki heyet Sahil Bandı, Eski Askeri ikmal bölüğü yeri, Eski Çocuk Sarayı gibi alanlarda tespitlerde bulunarak bu alanlarda yapılacak çalışmalar için yerinde incelemede bulundu.

Görüşmelerle ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Av. Tolga Tosun, her iki belediye’nin koordinasyon ve işbirliği içinde olduğunu belirterek bugünkü görüşmeyle Bandırma için yapılması planlanan hizmet ve projelerin yerinde incelenerek ele alındığını söyledi.

Başkan Tolga Tosun: “Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz ile bugün kentimizde bir araya gelerek her iki Belediye’nin koordinasyon ve işbirliğiyle kentimizde yapılacak olan hizmet ve projeleri sahada değerlendirme fırsatı bulduk. Yaklaşık iki aydır salgınla mücadele ile geçen sürenin ardından Belediyemizin diğer çalışmalarına da daha hız vererek yeni projelerin yeni hizmetlerin hayata geçirilmesi hususunda önemli bir görüşme gerçekleştirmiş olduk. Elbette diğer yandan salgınla olan mücadelemiz de hız kesmeden devam edecek. Tedbirlerimizi, kontrollerimizi, hijyen çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Bunun yanında kentimizin ihtiyaç duyduğu tüm çalışmalarımızı da yerine getirmeyi sürdüreceğiz” dedi.



Anahtar Kelimeler: Ağızlar kapalı gözler
  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı