Ağrigento´da Divası rüzgârı

Ağrigento´da Divası rüzgârı

Erdek´te tatil geceleri, Tibet ile Birol, Diva´ya konuk oldu.

Erdek´te tatil dolu dolu devam ediyor. Gündüz deniz, güneş ve kum üçgeninde yazın keyfine varan tatilciler akşamları değişik mekânlardaki canlı performans programları ile enerjilerini pistlerde bırakıyor.

Tatil ve Turizm´de cazibe merkezi Erdek´in lider mekânlarından Ağrigento, akşam yemek müziği ardından havuz başı programda güçlü sesi ile uzatmalı sanatçı, Çanakkale Divası Muzaffer Ersoy´u izlemeye gelenler yine sürpriz üzerine sürpriz yaşadı.

İstanbul sahnelerinin aranan sesi ve sezon süresince Erdek Cowboy´S Disco & Bar´ın değişmeyen sanatçısı Tibet ile İstanbul, Antalya, Marmaris, Bodrum, Kuşadası ve Çeşme sahnelerinin aranan popçusu Birol Tokat, Çanakkale Divası Muzaffer Ersoy´a konuk oldular.

Tibet ve Birol´u masasında konuk eden Mırız Turizm AŞ yönetim kurulu başkanı Osman Mırız, Diva´nın sahnesine konuk olan iki önemli ses Tibet ve Birol´ü işletme anlayışı içinde şampanya ile taçlandırdı.

Diva, Muzaffer Ersoy´un sahnesini birer şarkı ile tatlandıran Tibet ile Birol bahçeyi dolduran hayranlarının alkış yağmuru altında geceye damgasını vururken, konuklarını uğurlayan Diva Muzaffer Ersoy ise gecenin ilerleyen saatlerinde 9 & 8 e dönerek konuklarına stres attırdı.

Sevilen popçu Birol, Diva Muzaffer Ersoy´un havuz başı sahnesine iki parça ile katkı verdi.

Erdek Cugra Cowboy´S disco-bar´ın solisti Tibet güzel bir sanatçı dayanışması ile Agrigento´nun Diva´sı Muzaffer Ersoy´un porgramına konuk oldu.



Anahtar Kelimeler: Ağrigento Divası rüzg
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false