Agrigento`da Güllü Şhow

Agrigento`da Güllü Şhow

Yeni düzenlenmiş balo salonunda ünlüler geçidiyle yeni yıla girildi.

Güney Marmara`nın en görkemli oteli Erdek Agrigento 2013 yılına Güllü konseri eşliğinde yaklaşık sekiz yüz seçkin misafiri ile girdi.


Agrigento Otel yeni düzenlediği şömineli salonda 2013 yılına yaklaşık sekiz yüz seçkin müşterisi ile girdi. 

Yeni yıl programında sahneye ilk önce "Orkestra Aktif şef Nusret Duyar çıktı. Orkestra sanatçısı Çisem ile başlayan program yerli ve yabancı şarkı yelpazesi ile salonu dolduran müşterileri çoşarken, Orkestra Aktif daha sonra yerini büyüleyici yoruma sahip Güllü`ye bıraktı. 

Sahneye fırtına gibi giren ve birbirinden güzel şarkılarla kontrolü eline alan Güllü Agrigento oteli dolduran müşterilere 3 saat boytunca doyumsuz konser verdi.
Sahneye bir ara oğlu ve kızıylada çıkan Güllü yeni yıla girerken çocuklarından ayrı kalamadığı için birlikte olduklarını açıkladı.

Agrigento`nun yeni yıl programına İstanbul`dan gelen Sinema sanatçısı Oya Aydoğan ileÇiçek Taksi ve Maskeli Beşler televizyon dizilerinden tanınan sahte kabadayı  Cengiz Küçükayvaz geceye renk kattılar.

Gece boyunca yerinde oturamayan ünlü sanatçılar Agrigento Otel`e yeni yıl programı için konuk olan seçkin misafirllere sıra dışı bir gece yaşattılar.

İstanbul,Bursa, Bandırma, Gönen, Biga, Susurluk, Karacabey ve Kemalpaşa`dan yoğun katılımın yer aldığı Ağrigento`da saatler 00.00`ı gösterdiğinde büyük bir çoşku yaşandı.
Agrigento`daki yeni yıl kutlamaları saatler 03.00 e dek sürdü.







2013 yeni yıl balosunun onur konukları arasında yer alan Sinema sanatçısı Oya Aydoğan ile Sahte Kabadayı tiplemesi ile ünlenen Televizyon sanatçısı Cengiz Küçükayvaz hem coştu, hemde coşturdular.



2013 yılı Agrigento otel`de sıra dışı programla kutlandı. Gecede yeni dizayn edilen Balo salonu taş ayna önünde misafirlerini ağırlayan İş adamı Turizmci Osman Mırız, Oya Aydogan ile birlikte geceye renk katan Güllü`nün masasına gelmesiyle birlikte kendisini ayakta alkışlayarak karşıladı.



Birlikte düet yaptılar,

Agrigento otel`in sıra dışı yeni yıl kutlaması bu yılda şöhretler akınına sahne oldu.
Salonu dolduran 800 misafir her dakika yaşanan sürprizlerle heyecanlı anlar yaşarken bir ara Televizyon dizilerinin sahte kabadayı tiplemesi ile ünlenen sanatçısı Cengiz Küçükayvan, Oya Aydoğan ve Arabesk dünyasının taçsız kraliçesi Güllü birlikte düet yaparak büyük alkış topladılar.



Protokolü belde başkanları oluşturdu,

AKP li başkanların gözden ırak köşelerde karşıladığı yeni yıl programları başkanlık anlamında protokolde yerlerini  belde başkanları aldı.
Ocaklar Belediye Başkanı Hüseyin Durak ile Edincik Belediye Başkanı Mehmet Yağcı`nın özel konuk oldukları gecede sanatçı Güllü kendileri boş geçmedi.

Özellikle Güllü Edincik şenliklerinde kendisi dışında program gerçekleştiren Yağcı`ya gönderme yaptı. 



Arabesk dünyasının taçsız kraliçesi Güllü 3 saat kaldığı yeni yıl balosundaki sahnesinde tüm masaları dolaştı.
Özellikle genç çiftlere iltimas geçen sanatçı yeni görünümü ile begeni topladı.




Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli