Ahmet Mekin’den Kaymakam Atasoy’a ziyaret

Ahmet Mekin’den Kaymakam Atasoy’a ziyaret

Asırlık Çınar Ahmet Mekin, Karantina süresince yakın ilgisini esirgemeyen Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy'a teşekkür etti.

“Yeşilçam efsanesi” Ahmet Mekin, Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy’u ziyaret etti.

Mekin, geçtiğimiz günlerde Covid-19 testinin pozitif çıkması nedeniyle yaşamını sürdürdüğü Erdek’e bağlı Ocaklar Mahallesi’ndeki evinde girdiği karantina süresini tamamladıktan sonra Kaymakam Atasoy’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Oyuncu Mekin, karantina süresinde kendisine çok yakın ilgi gösteren Kaymakam Atasoy’a, “Gösterdiğiniz ilgi beni çok duygulandırdı. Desteğiniz için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kaymakam Atakan Atasoy, Mekin’in karantina süresini tamamladıktan hemen sonra kendisine teşekkür ziyaretinde bulunmasından duygulandığını vurgulayarak, şunları söyledi:

“Yıllardan beri yaşadığınız Erdek’in turizm elçiliğini de en iyi şekilde yapmanız dolayısıyla size teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz günlerde Erdek Belediye Meclisi, Ocaklar’daki ‘Mekin Sokak’ın ismini ‘Ahmet Mekin Sokak’a çevirdi ve de mülki amir olarak bu kararı memnuniyetle onayladım. Sizinle dostluğumuzu bundan sonra da sürdüreceğim. En kısa sürede sizi, Ocaklar’a da gelip ziyaret edeceğim.”

Atasoy, Mekin’in, “Selvi Boylum Al Yazmalım” isimli filmini de unutamadığını sözlerine ekledi.

Oyuncu Ahmet Mekin de, 41 yıldır Ocaklar’da yaşamaktan ve Erdek’te kurduğu dostluklardan duyduğu mutluluğu belirtti.   ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Ahmet Mekin’ Kaymakam Atasoy’ ziyaret
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli