AK Parti, Bakan Taner Yıldız´ı ağırladı.

AK Parti, Bakan Taner Yıldız´ı ağırladı.

Bakan, Esnaf ziyareti yaptı, Kanaat liderleri ile buluştu.

 

1 Kasım seçimlerine ramak kala çalışmalarına yoğunluk veren AK parti Bandırma ilçe Başkanlığı, Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı Taner Yıldız´ı ağırladı.

İlçe Başkanlığı Devlet Hastanesi, Etimaden ve esnaf ziyaretleri ardından Etimaden sosyal tesislerindeki akşam yemeğinde kentin kanaat liderleri ile bir araya geldi.

Gecede konuşan AK Parti ilçe Başkanı Alp Bostancı, 1 Kasım seçimleri için umutlu konuştu ve toplumun birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğunu söyledi. 

Ak Parti Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı, gecede yaptığı konuşma ile büyük ilgi gördü. AK partinin bayan vekili Sema Kırcı´da Bandırma´da kanaat liderlerine seslenirken, ülkenin sürüklenmek istediği kaos ortamından yine Ak parti tarafından çıkartılacağının altını çizerek, bunun reçetesinin birlik, beraberlk ve dayanışmadan geçtiğini söyledi.

AK Partinin 3 yıl kuralını 7 Haziran genel seçimleri ile aşarak yeniden aday olan Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı Taner Yıldız, Gönen üzerinden geldiği Bandırma´da dolu doly bir program geçirdi.

Yıldız, Bandırma´daki temas ve ziyaretlerinden memnun olduğunu vurgularken geçmişe dönüm Demokrat Parti, Adalet Partisi ve Anap´tan sonra tek parti olarak iktidarda bulunan AK partinin ülkeye istikrar getirdiğini, aksi halde hiçbir ülkenin, hiçbir ülkeye üretecek çözümü bulunmadığını vurguladı.

Yıldız, Türkiye´nin koolisyon hükümeyleri sürecinde hep istikrarsızlık ve mevcut kaynaklarını tüketmekten öte geçmediğini, gelinen noktadaki güvensizlik ortamınında bundan kaynaklandığını söyledi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı Taner Yıldız, gecenin ardından partilileri ile bol bol resim çektirip kentten ayrıldı.

/resimler/2015-10/14/1109582964799.jpg



DEMOKRAT
14.10.2015 11:37:25
akpden iktidar gücünü alsaydınız(%60)bu zafer edalı,tantanalı geziler olacak mıydı?Bu gücün yanında yer alan güruh oralarda olacak mıydı?Yazık.Çok yazık.Kendilerini hala iktidar zannediyorlar sayenizde efendiler...

  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli