AK PARTİ de ŞOK İSTİFA

AK PARTİ de ŞOK İSTİFA

İlçe Başkanı Gül Ağaoğlu Aday açıklamasını protesto ederek partideki görevinden istifa etti.

Ak Parti Marmara Adalar İlçe Başkanı Gül Ağaoğlu sosyal paylaşım sitesinden yaptığı açıklama ile ilçe başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıkladı.

/resimler/2019-1/20/1944327558724.jpg

AK Partinin 31 Mart yerel seçimleri için aday açıklaması ardından Marmara Adalar ilçe teşkilatı olarak Aday gösterilen Belediye Başkanı Süleyman Aksoy ile yol arkadaşlığı yapmalarının sözkonusu olmadığını açıklayarak istifa tasarrufunu kullanan Gül Ağaoğlu yaptığı yazılı açıklamasında; 

"Değerli Marmara Adalar halkı ve Sevgili Ak Parti´li Dava Arkadaşlarım ;

"Kamuoyunun da bildiği gibi, partimiz mensubu mevcut Marmara Adalar Belediye Başkanı ile göreve geldiğimiz günden bu yana, partimiz ilke ve esaslarına riayet etmesi konusunda anlaşmazlıklar yaşanmış zaman zaman dava arkadaşlarımıza yapılan asılsız suçlamalarla karşı karşıya kalmış bulunmaktayız. 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilecek olan Mahalli idareler Yerel Seçimlerine de Ak Parti Genel Merkezimizce Marmara Adalar Belediye Başkan Adayı olarak, Süleyman Aksoy tekrar aday olarak gösterilmiştir."

"Bu ahvalde ve mevcut duruma göre; ilçe yönetimi olarak, partimizin ilke ve esasları üzerinde kaynaşma ve anlaşma yaşayamadığımız Belediye Başkanı Adayı ile yerel seçimlere iki kutuplu olarak girmemiz Partimiz için isabet olmayacağı gibi başarıda getirmeyecektir. ?Ben değil , biz? anlayışını da tesis edemediğimiz Ak Parti Belediye Başkan Adayımızın; yerel seçimlerde kendi yönetim ekibini kurarak yoluna devam etmesi ve de sahip olduğumuz etik değerler açısından, İlçe Yönetim Kurulu üyelerimiz ile yaptığımız istişareler sonucunda, Ak Partimizin Marmara İlçemizde başarısı ve bekası için istifa etme kararı almış bulunmaktayız. 
Koşulsuz inandığımız davamızın lideri Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan sevdasına ilaveten büyük bir onurla yürütmekte olduğumuz Ak Parti Marmara İlçe Yönetiminden bugün itibari ile istifa ediyoruz."

"Bugüne kadar, şahsıma ve yönetim kurulumuza destek veren Parti büyüklerimiz başta olmak üzere, İl Başkanlarımıza ve Yöneticilerimize, milletvekillerimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve çok değerli Ak Parti üyelerimiz ile vatandaşlarımıza teşekkürü bir borç bilirim, haklarını helal etsinler, zira şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım olarak bizler haklarımız varsa helal ediyoruz. Görev yaptığımız esnada istemeyerek de olsa kırdığımız, gönlünü alamadığımız, kısıtlı imkanlardan dolayı şahsi veya toplumsal taleplerini karşılayamadığımız herkesten affımızı diliyoruz. Bir hizmet nöbeti olarak gördüğümüz bu kutsal vazife için bizden sonra gelecek arkadaşlarımıza da şimdiden başarılar dileriz."

"Şahsıma mahsus olmak üzere; kurulduğu günden bu yana, her kademesinde görev aldığım, 2017 yılından bu yana da Başkanlığı´nı yürüttüğüm görevimden ayrılmam özümün bir parçası olan davamın terki değildir. Bu hizmet nöbeti değişikliği için almış olduğumuz kararın, davamızın bir neferi olmama mani olmayacağınıda kamuoyunun bilgisine sunarım. Yönetim Kurulunda birlikte görev aldığımız tüm arkadaşlarımın da aynı düşüncede olduğundan hiç şüphem yoktur. Her daim davamızın ve reisimizin yanındayız."

Saygılarımızla Kamuoyunun bilgisine sunarız.

Ak Parti Marmara İlçe Yönetim Kurulu Adına
Gül Ağaoğlu / İlçe Başkanı

/resimler/2019-1/20/1944030058172.jpg



Anahtar Kelimeler: PARTİ İSTİFA
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli