AK Partide isimler belli oldu

AK Partide isimler belli oldu

12 Kasım olan son başvuru süresi 16 Kasım Cuma gününe ertelendi.

AK Parti, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak Mahalli seçimler için aday olmayı düşünen, "Belediye Başkanlıkları Aday, Adaylıkları" için son başvuru tarihi olan 12 Kasım Pazartesi bugün, düşüncesinde adaylık olan isimlerin önemli oranda başvuruda bulunmasına neden oldu.

AK Parti Teşkilat Başkanlığı 12 Kasım Pazartesi mesai bitimi olarak kesinleştirdiği son başvuru süresini yoğun talep dolayısı ile 16 Kasım Cuma günü mesai bitimine dek uzattı.

Kendilerini 12 kasım Pazartesi mesai bitimine göre hazırlayan aday adayları özellikle bugün yaptıkları başvurular ile %90 belli oldu.

İşte başvuruda bulunan isimler;

Bandırma´da Aydin Özen, Burak Bahadır Tuzlu ve Tülay Vural, Recep Eraydın, İsmail Yaşar, Asiye Bilgin, Kemal Uğur, İhsan Turgut, Veysel Arduç, Zeki Ersin

Erdek´te Turan Gün, Murat Sever ve Yavuz Durak,

Gönen´de Aydın Karakaya, Mahmut Akbıyık, Dr. Ali Karahan, Av. Servet Bıyık, Saim Oygucu, Şeref Çoban, Muzaffer Malcıoğlu, İlkay Dedelioğlu, Murat Özden, Metin Erbay, Bülent Can ve  Oğuzhan Akyener,  

Marmara´da Cevdet Çağlar, Sedat Uz, Cevat Barbaros, Engin Karakaş ve İrfan Yıldırım İrfanoğlu, Fırat Alioğlu, 

Susurluk´ta Sami Akoğlan, Ömer Demirel,Harun Çetin, Lemi Nazım Gül, Beytullah Ülke, İsmail Güneş

Manyas´ta ise henüz başvuru olmadı.

Belediye Başkan aday adaylığı için ilçe başkanlıklarına başvuru formu bırakan aday adayları partiye 2.500 tl başvuru bedeli ödediler.

Ak Parti´de aday belirleme 18 Kasım Pazar günü yapılacak elektronik sistemde yapılacak temayül yoklaması sonrası bilahare genel merkez tarafından açıklanacak.



Anahtar Kelimeler: Partide isimler belli oldu
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli