Ak Gençlerden Hastane Parkı

Ak Gençlerden Hastane Parkı

Bandırma Devlet Hastanesi çocuk polikiliniğindeki mevcuk yaklasık 7-10 m2 büyüklüğündeki çoçuk parkını Bandırma ilçe gençlikkolları yenıleyerek 60 m2 alanda başarılı bir çalışmaya imza attılar.

Genel olarak projenin amacının Ak Parti ilçe gençlikkolları başkanı Burak Bahadır Tuzlu şöyle açıkladı; çocuklar hastanede tedavi süreclerınde dahi sosyo-kültürel gelişimlerinden madur kalmadan tedavi görecekler.

Parkımıza tadavi sürecindeki her çocuğumuzun rahatlıkla oynayıp kendilerini iyi hissetmeleri için gerekli tum malzemeleri tedarik ederek iyibir çalışma yürüttük. “Burası eskiden parka benzeyen bir yerdi, şimdi ise 60 metrekarelik hem geniş bir alan yarattık, hemde yerlere yumuşak zemin döşeyerek güvenli olmasını sağladık.

Kuruluş aşamasında ve sonrasında gerek hastane yönetimi gerek çocuk polikiliniğindeki çocuklarımız ve velileri memnunıyetlerini dile getirdiler.

Böyle gerekli projelerle ben ve gençlik kolları ekıbim canı gönülden hizmet vermeye devam edicek cok dinamik ve eksiklikleri göre bilen bir teşkilat olmanın gururunu yaşıyorum bu projede maddı manevi desteklerini esirgemeyen yönetim kuruluma ve ilçe başkanlığımıza teşekkürlerimi sunmak bir borçtur.

Bu tarz projelerimiz ilk degil ekıp ruhumuzla Bandırmamıza ve bölge halkına faydalı olmaya devam ediceklerini dile getirerek son olarakta yapılan çocuk parkının önümüzdeki günlerde açılışınında yapılacağını belirtti.



  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı