AK kadınlardan ceza evi ziyareti

AK kadınlardan ceza evi ziyareti

Ceza evindeki kadın mahkumların sosyal ve ekonomik konumlarını incelediler

AK  parti Bandırma Kadın Kolları Başkanı Asiye Bilgin beraberindeki kadın kolu yönetimi ile, Bandırma M Tipi Kapalı Cezaevi Müdürü Rubiye Künü`yü makamında ziyaret etti.


Bandırma Ak Parti`li hanımlar,Bandırma M Tipi Kapalı Cezaevi Müdürü Rubiye Künü`yü makamında ziyaret ederek, kadın gözüyle Cezaevi`nin mevcut durumu hakkında bilgi aldılar.

Partililer, kadın mahkumların cezaevi içerisindeki Sosyal ve ekonomik durumları hakkında görüş alarak, mevcut iş hacmi ile aktivitelerini geliştirmeye yönelik farklı fikir ve öneriler sundular.

Müdür Künü`yle fikir alışverişinde bulunan yetkililer, ayrıca yakın zamanda açılacak 3500 kapasiteli açık Cezaevi`nin son durumunu da teati ettiler.

Ak partililer, Açık Cezaevi`nin ilçemize sağlayacağı istihdam ve ekonomik artıları konusunda da memnuniyetlerini dile getirdiler.1 saat süren samimi ziyaretin sonunda Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Asiye Bilgin,Cezaevi Müdürü Rubiye Künü`ye görevinde başarılar dileyerek, nazik ağırlamaları için kendilerine teşekkür etti. 



  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı