AK Kadınlar'dan KIZÇODER'e anlamlı ziyaret

AK Kadınlar

AK Parti Kadın Kolları "11 Ekim Dünya Kız Çocukları günü" dolayısı ile Bandırma Kız çocukları derneği KIZÇODER'e ziyarette bulundu.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı ve Belediye Meclis üyesi Oya Yücel beraberinde yönetim kurulu arkadaşları ile birlikte bugün güne özel bir ziyaret gerçekleştirdi.

Kurucusu ve Başkanlığını Eğitimci Fatma Sibel Karabacakoğlu'nun üstlendiği Bandırma Kız Çocukları derneği “KIZÇODER” e gerçekleştirilen güne özel ziyarette tabiki kadın dünyasının gelecekteki varisleri olan Kızçocukları üzerine idi.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı ve Bandırma Belediye Meclisi üyesi Oya Yücel son yıllarda kadın kotası noktasında örnek bir meclise sahip olmanın ayrıcalığını yaşadıklarını, özellikle meclis gündemindeki seviyeli eleştiri tartışmaların meclisteki kadın kotasının varlığından kaynaklandığını söyledi.

Yücel, bu noktada 11 Ekim Dünya kız çocukları günü münasebeti ile ulvi bir misyon üstlenen KIZÇODER'e gerçekleştirdikleri ziyarette böylesine önemli bir kimliğe sahip sivil toplum örgütünün var olması Bandırma açısından şans olduğunu vurgulayarak, KIZÇODER'in kurucusu ve başkanlığını yürüten Eğitimci Fatma Sibel Karabacak oğlu nezdinde tüm çalışma arkadaşlarını kutlayarak her zaman yanlarında olduklarının bilinmesini istedi.



Anahtar Kelimeler: Kadınlar' KIZÇODER' anlamlı ziyaret
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı