AK Kadınların topuk sesleri

AK Kadınların topuk sesleri

Siyaset Arenasında yoğun mesai veren AK Parti kadın kolları uydu semt Paşakent’te MYSA’da kahvaltıda buluştu.

    Siyaset Arenasında yoğun mesai veren AK Parti kadın kolları uydu semt Paşakent’te MYSA’da kahvaltıda buluştu.

    Ak Parti Kadın Kolları Başkanı ve Belediye Meclis üyesi olan eski Bankacı, ekonomist Oya Yücel Bandırma’nın ilk Kadın Muhtarı olarak görev aldığı Paşakent’te çevre hanımları ile bir araya geldi.

Başkan Oya Yücel, Paşakent’in hızla gelişen ve çağdaş konutları ile son yılların en hızlı yapılaşmasına zemin oluşturan Erdek yolu bölgesi hanımları ile MYSA Cafe de bir araya geldi.

MYSA Cafe konukseverliği ve mutfak farkı ile sıra dışı bir kahvaltıda bir araya gelen AK Kadınlara seslenen başkan Oya Yücel, yakın zamanda yaşanılacak yerel seçimler öncesi bir ve beraberlik mesajı vererek bu kez sandıkta söz sahibini kadınlar olacağına dikkat çekti.

Yücel, gerçekleştirilen AK Kadınlar buluşmaları ile çözüm odaklı fikirlerin öne çıktığını, özellikle hemcinslerinin yaşadıkları çevrelerine karşı daha fazla duyarlı olmalarını istedi.

Başkan Oya Yücel ve ekibi daha sonra kahvaltı buluşmasını gerçekleştirdikleri MYSA Cafe’nin yakın sokağı olan Şehit Bora Barış Güler Caddesi numara 12 de hizmete giren Birikim Kurs’un açılışına katıldılar.



Anahtar Kelimeler: Kadınların topuk sesleri
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı