AK PARTİ 22. YAŞINDA

AK PARTİ 22. YAŞINDA

BANDIRMA AK PARTİ İLÇE BAŞKANI MEHMET DOĞAN: AK PARTİ KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ KUTLU OLSUN

BANDIRMA AK PARTİ İLÇE BAŞKANI MEHMET DOĞAN: AK PARTİ KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ KUTLU OLSUN, AK PARTİ 22. YAŞINDA

İLÇE BAŞKANI MEHMET DOĞAN;

“Evet, tam 22 yıldır Türkiye’ye aşkla hizmet ediyoruz. Milletinin emanetini 22 yıldır hakkıyla taşıyarak günümüze ulaştıran AK Parti, #TürkiyeYüzyılı kararlılığı ile yoluna devam ediyor.”dedi.
   
Mehmet Doğan, ”Bizler sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'nın" Aydınlığa açık, karanlığa kapalı" sloganı ile yola çıktığımız gün, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'nin girişimleri ile artık emir alan ülke konumundan çıkıp emir veren. Hayali kurulan güçlü, büyük ve vizyoner Türkiye’yi, hayallerin de ötesine taşıyan AK Parti’nin yeni yaşı kutlu olsun.” dedi.

Doğan; "Yüz yılın işini biz 22 yıla sığdırdık. Yasaklara ve çeşitli engellemelere rağmen giridiği tüm seçimlerden birinci parti olarak çıkan partimizin reformlar ve seçim başarıları ile dolu 22 yılı geride kaldı. Hiç eksilmeyen çalışma ve başarma azmimizle, ülkemizin yarınlarını inşa etme gayesiyle nice yıllara.”dedi.
   
Başkan Mehmet Doğan, “Ak Parti'nin 22. yaşı kutlu olsun. İnşallah daha nice yıllarımız, daha nice hizmetlerimiz, daha nice rekorlarımız olacak.” dedi.
 



Okan Gürler
14.08.2023 21:33:56
Memleketi ne hale getirdiniz. Yeter başka enflasyon rekorlarınız olmadan gidin.

OSMAN VATANDAŞ
15.08.2023 14:39:20
Ülke ne hale geldi hala konuşuyor???

Anahtar Kelimeler: PARTİ . YAŞINDA
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı