AK Parti İlçe Başkanlığı Gazi ve Şehit Aileleri ile buluştu

AK Parti İlçe Başkanlığı Gazi ve Şehit Aileleri ile buluştu

AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Doğan, 18 Mart'ta Cumhurbaşkanı tarafından gazilik madalyası takılan Suriye gazisi Rıza Gül'e "Allah" dizaynlı bir tablo hediye etti.

AK Parti İlçe Başkanlığı sosyal projelerini yaşama katmaya devam ediyor. Mehmet Doğan Başkanlığındaki AK Parti Bandırma İlçe Başkanlığı düzenlediği kahvaltı organizasyonu ile Şehit aileleri, Dul, yetim ve Gaziler cemiyeti mensupları ile bir araya geldi.

Grand Asya oteldeki kahvaltı etkinliğinde, Gazi, Dul, yetim ve Şehit aileleri ile tek tek ilgilenen AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Doğan tüm gazi, şehit ailesi, dul ve yetimlerine sağlıklı bir yaşam dilerken, her daim yanlarında olduklarını unutmamalarını istedi.

Grand Asya Oteldeki kahvaltıda AK Parti kadın Kolları Başkanı Oya Yücel'de Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz tarafından gönderilen armağan çantalarını kahvaltıya katılan gazi, şehit ailesi, dul ve yetimlere tek tek verdi.

AK Parti'nin Gazi, Şehit Ailesi, Dul ve Yetimleri ile buluştuğu geleneksel kahvaltıda ayrıva sınır ötesi hareketların Suriye etabında yaralanarak gazi olan ve 18 mart'ta Cumhurbaşkanı tarafından gazilik madalyası takılan Gazi Rıza Gül'e özel olarak tasarlanmış tablo armağan edildi. (Babamyrat Sapargulyyev)



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli