AK Parti İlçe yönetiminden Muhtarlar günü kutlaması

AK Parti İlçe yönetiminden Muhtarlar günü kutlaması

Bandırma AK Parti İlçe Başkanlığı, 19 Ekim Muhtarlar günü için tebrik ve kutlamalarda bulundu

19 Ekim Muhtarlar günü etkinlikleri kapsamında Ak Parti Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Doğan ve Yönetim Kurulu üyeleri Türkiye Muhtarlar Derneği Bandırma Şube Başkanı Hüseyin Kocabıyık'ı ve Bandırma Muhtarlar Derneği Başkanı Nur Hancıoğlu'nu ziyaret etti.

Bandırma Merkez ve Kırsal Mahalle muhtarlarını temsilen gerçekleşen ziyarette İlçe Başkanı Mehmet Doğan : "Muhtarlık makamı mahalli demokrasisinin en eski örneklerindendir. Devletimizin köy ve mahallelerimiz deki kurumsal temsilciliği durumunda olan Muhtarlıklarımız, hizmet odaklı anlayışın uygulanmasında büyük öneme sahiptir. Günümüz kamu yönetimi anlayışının en temel ihtiyaçlarından birisi olan ve katılımcılığın sağlanmasında önemli bir görevi yerine getiren Muhtarlarımız, milletimizin talep ve ihtiyaçlarını yetkili makamlara bildirerek en kısa sürede çözüme kavuşturulması hususunda etkin rol oynamaktadır.

Halkımızın devlet ve yerel hükümet tarafından yapılan hizmetlerle buluşması için bir köprü görevi gören Bandırma Merkez ve Kırsal muhtarlarımızın Muhtarlar Gününü kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum" dedi.



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı