AK Parti Meclis Üyesi Narin: “Erdek’in çıkarları için çalışıyoruz”

AK Parti Meclis Üyesi Narin: “Erdek’in çıkarları için çalışıyoruz”

AK Parti Erdek belediye meclis üyesi Orhan Narin, “Yalnız ülkemiz ekonomisi değil, dünyadaki birçok ülkenin ekonomisinde de sıkıntılar var. "

AK Parti Erdek belediye meclis üyesi Orhan Narin, “Yalnız ülkemiz ekonomisi değil, dünyadaki birçok ülkenin ekonomisinde de sıkıntılar var. Ancak biz bunları çözecek güçteyiz. Bu güçlükleri aşmak zorundayız” dedi.

AK Parti olarak Erdek’e bağlı tüm mahallelerdeki vatandaşlarla buluşarak onların sorunları ve isteklerini yerinde dinlediklerini belirten Narin, şunları söyledi:

“Erdek’in sorunlarını da ülke sorunlarından farklı düşünemeyiz. Erdek’te inşaat sektörü çok sıkışık. Oysa her sektör için inşaat sektörü lokomotif durumdadır. Erdek’te arsa üretmekte sıkıntılar var. Doların yükselmesi nedeniyle demir ve beton fiyatları arttı. AK Parti meclis üyeleri ve şahsım olarak Erdek’in çıkarları doğrultusunda elimizden geleni yapıyoruz.”

NARLI ÇAY BAHÇELERİ

Erdek’e bağlı turistik Narlı Mahallesi’ndeki çay bahçelerinin bakımsızlığını gidermek için girişimlerde bulunduklarını vurgulayan Narin, şu bilgiyi verdi:

“Narlı Mahallesi Muhtarı ile konuyu görüştük. Bu mahalledeki çay bahçelerinin alt bölgesi Milli Emlak’a, üstü ise Ulaştırma Bakanlığı’na ait. Bu çay bahçelerinde iyileştirme yapılması için Ulaştırma Bakanlığı’na tapu devri yapılması gerekiyor. Bu gerçekleştikten sonra Balıkesir Büyükşehir Belediyesi bu çay bahçelerini daha çağdaş duruma getirecek. Ocaklar’dan İlhan Mahallesi’ne kadar güzergâh üzerinde çay içmeye uygun tek yer Narlı’da bulunuyor.”

Narin, önümüzdeki günlerde, Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık ile birlikte Narlı’yı ziyaret edeceklerini belirtti.

ERDEK’TEN OCAKLAR’A SU ŞEBEKESİ

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin, Erdek’ten Ocaklar Mahallesi’ne su şebekesi çekeceğine işaret eden Narin, “Bu da önemli bir hizmettir. Bu iş tamamlandıktan sonra Ocaklar Mahallesi’nde yaşayanlar, yağışlı havaların ardından artık bulanık su içmek zorunda kalmayacaklar” dedi.

OCAKLAR’DAKİ DERENİN ISLAHIYLA İLGİLENİYOR

Bir süre önce “Bandırma Manşet” internet haber sitesinde de dile getirilen, Ocaklar Mahallesi’nin “Zübeyde Hanım Sokağı”ndan geçip, bölgede oturanların büyük şikâyetlerine yol açan derenin ıslah edilmesi için yetkililerle görüşeceğini belirten, konuyla ilgili olarak Ocaklar Mahallesi Muhtarı Gökhan Yorak ile de görüşerek bilgi alan Erdek Belediye Meclis Üyesi Orhan Narin, şu değerlendirmede bulundu:

“Muhtarımız da, bu bölgenin ‘Güneş Sokak’ olarak geçmesi nedeniyle şimdiye kadar bir işlem yapılamadığını ve bu bölgedeki vatandaşların mağdur olduğunu belirtti. Öğrendiğime göre bölgede yaşayan vatandaşlar, derenin ıslahı ve temizlenmesini istiyorlarmış. Onların bu sorununun nasıl giderilebileceği konusunda yetkililerle görüşeceğim.”     ÖNDER BALIKÇI



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı