AK Parti Muhtarlarla buluştu

AK Parti Muhtarlarla buluştu

Kahvaltılı toplantıda İlçe Başkanı Mehmet Doğan, Kent Estetiği Daire Başkanı Koray Başa ile Güney Marmara Bölge koordinatörü İbrahim Koman yeni süreçte Muhtarlar ile ortak iş güdümü açıklamasında bulundular.

2022’yi geride bırakırken 2023 yılı için yeni stratejilerini belirleyen AK Parti Bandırma ilçe Başkanlığı, Bandırma Muhtarları ile kahvaltılı bir toplantı düzenleyerek yeni yılda, yeni projelerin ortak iş güdümü kapsamında tam ve eksiksiz olarak hayata geçirme sözü verdi.

AK Parti Bandırma İlçe Başkanlığının Grand Asya’daki Muhtarlar buluşmasında Başkan Mehmet Doğan gelinen noktada geçmişin hesabı içinde olmadıklarını, yeni süreçte Muhtarlar ile eş güdüm içinde toplumsal beklentileri hayata geçirmek için hareket edeceklerini vurguladı.

Toplantıya katılan Büyükşehir Güney Marmara Koordinatörü İbrahim Koman ise, Cumhuriyet alanında bulunan eski tarihi Bandırma Ortaokulunun, devir işlemleri ve fizibilite çalışmaları tamamlanarak en kısa sürede yapılacak tadilat çalışması ardından Balıkesir Büyükşehir belediyesinin tüm kurumları ile 250 milyon bütçe ile hizmet vereceğini açıkladı.

Koman, “Muhtar arkadaşlara yeni hizmet binasında her türlü sorunlarının çözümü noktasından hizmet verilecektir.” Dedi.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi adına bir süre önce yapılan yeni görevlendirme ile Bandırma merkezli Güney Marmara Kent Estetiği Daire başkanlığına getirilen Koray Başa’da bölgenin bir avladı olarak yeni binalarında bölgenin ihtiyaçlarına çözüm odaklı projeler üretmek adına muhtarların hizmetinde olduğunu açıkladı.

AK Parti İlçe Başkanlığının kahvaltılı Muhtarlar buluşması daha sonra günü ölümsüzleştiren hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.



demokrat
28.11.2022 13:13:29
Her siyasi parti bu tür toplantılar düzenleyebilir ve Sayın muhtarlarımızda davete icabet edebilir.Ancak hiçbir dönemde bazı muhtarların rozeti ve partisi bu kadar alenileşmemiş,onlar gönlümüzde demokrasinin en güzide ve partisiz hizmet insanları olarak kalmışlardır.Bir partiye yaranmak ve devleti parti devleti yapmak,kime ve hangi güce yarayacak ki?Sonunda göreceksiniz,bu Devlete yaptıklarınızdan utanacaksınız.Türk Devleti parti ve kişilerle değil,Atatürk'ün ifadesiyle Türk Milletinin asil kanıyla baki kalacaktır.Zorunlu Not:Toplantıya resmi zorunluluktan icabet eden ve kişiliklerini siyasi partilerle özdeşleştirmeyen;bir partiye oy verse de,yansız ve tarafsız kalabilen muhtarlara sonsuz saygı ve hürmetler...

Anahtar Kelimeler: Parti Muhtarlarla buluştu
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı