AK Partide aday adayları temayülden geçti.

AK Partide aday adayları temayülden geçti.

Balıkesir Avlu Kongre Merkezinde gerçekleşen Temayül yoklamasında Belediye Başkan aday adayları sınav verdi.

Balıkesir Avlu Kongre Merkezinde gerçekleşen Temayül yoklamasında Belediye Başkan aday adayları sınav verdi.

Siyasi partiler 31 Mart yerel seçimleri ilişkin aday belirleme takvimini belli kıstastan geçirerek seçime katılacak gerçek adaylarını belirleme noktasında büyük çaba sarf ediyor.

Temayül yoklamasında verdikleri çaba ile aday adayları kadar heyecanlanan ilçe teşkilatları, ilçe kadın kolları ve ilçe gençlik kolları da bu yarışta sorumluluk almış olmanın gururunu yaşıyor.

AK Parti bugün Avlu Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirdiği Temayül yoklamasında aday belirleme takviminin önemli aşamasını başarıyla geride bıraktı.

AK Parti’nin Balıkesir’deki temayül yoklamasında Bandırma’nın tek aday adayı olan Oya Yücel büyük ilgi gördü. Başta Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz olmak üzere neredeyse tüm teşkilat üyeleri Bandırma’da Oya Yücel’in adaylığı ve aday adaylığı sürecinde kendisine rakip çıkmaması noktasında fikir alışverişinde bulundular.

Yüksek tempoda aday adaylığı açıklama programı nedeniyle kutlama ve tebrikleri alan Oya Yücel, bir kez daha siyasetin sermayesinin insan olduğunu vurgulayıp asıl teşekkürü kendisini yalnız bırakmayan ilçe teşkilatının olduğunu kaydetti. 

AK Parti Bandırma Belediye Başkan aday adayı Oya Yücel, “Aday Adaylığımı açıkladığım gün sağ olsunlar siyasi yol arkadaşlarım bana çok destek verdiler.  Mahalle başkanlarım, ana kademe yönetimim, kadın kolları yönetimi, gençlik kolu yönetimi, meclis üyesi arkadaşlarım ve eski ilçe başkanlarımızdan büyük destek gördüm.” dedi

Oya Yücel, ”Balıkesir’deki temayül yoklamasında da Bandırma’dan Balıkesir’e gelen 141 kişilik delege grubumuz 3 tercih üzerine oy kullanma olanağı buldu. Balıkesir’de yapılan temayül yoklaması teşkilatımız açısından önemli bir farkındalık yarattı, Aday adayları bu sınavdan yüz akı ile çıkmak için yoğun bir mesai verdi.” dedi.



Anahtar Kelimeler: Partide adayları temayülden geçti.
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı