AK Partide ilk açıklama yoğun katılım ile Oya Yücel'den geldi.

AK Partide ilk açıklama yoğun katılım ile Oya Yücel

AK Parti başkan aday adayı Yücel: “Bandırma’da tarih yazmaya hazırım”

AK Parti başkan aday adayı Yücel: “Bandırma’da tarih yazmaya hazırım”

AK Parti Bandırma Kadın Kolları Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Oya Yücel, belediye başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.

Parti ilçe binasında, kalabalık bir partili topluluğunun katıldığı toplantıda ilk konuşmayı AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Doğan yaptı. Doğan, bir demokrasi şöleni yaşadıklarını vurgulayarak, belediye başkanlığı ve belediye meclis üyelikleri için aday adaylığı sürecinin sürdüğünü belirterek, “Sayın Cumhurbaşkanımız da siyasette bayanlara büyük önem veriyor. Mart ayındaki yerel seçimde 15 yıldan beri Bandırma’nın önünü kesen zihniyete son vererek, Bandırma’yı yeniden AK belediyecilik ile tanıştıracağız. Böylece Bandırma’yı hak ettiği yere taşıyacağız” dedi.

Belediye başkan aday adayı Oya Yücel;  "30 yıldır Bandırmadaki yaşamımın yanı sıra Genel başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde AK PARTİ çatısı altında ilçe Kadın Kolları başkanlığını ve Bandırma belediyesi meclis üyeliği görevini yürütüyorum. 2019 yerel seçimler öncesinde 3 dönem Paşakent muhtarlığı görevinde bulundum. Öncesinde ise çeşitli bankalarda görev yaptım. Mesleğim Bankacılık ama hayatıma siyasetle devam ediyorum

    Şehrimizin hasret kaldığı yerel yönetim hizmetleri olan sosyal, kültürel ve ekonomik yapısına yönelik deneyim ve tecrübeler edindim.

    Ak partinin belediyecilik anlayışının özünde şeffaflık, halka hizmet, değişim, gönüllere dokunma ve tevazu sahibi olmak önceliklidir. 

20 yıldır AK Belediyecilik hizmeti alan tüm il ve ilçelerimizdeki değişimi ve yaşam kalitesini görüyoruz. “YEREL KALKINMA BAŞLIYOR” sloganıyla 2004 te başlayan Ak belediyecilik anlayışı yıllar ilerledikçe daha yukarıya taşındı.

“YENİ ŞEHİRCİLİK” vizyonuyla altyapı ve ulaşım düzenlemesinden, Çevre Dostu Şehirlere, “Engelsiz Şehir” lere’’ dönüşüm başladı.

Her alanda ayrıntılı yatırımlar hayata geçirildi. AK Parti her şehri “MARKA ŞEHİR” haline dönüştürmek için ekonomi, kültür başta olmak üzere şehrin kaynaklarını iyi kullanarak kendi katma değerini üretir hale getirdi.             

 Bunun en güzel örneği Hepimizin yaşayarak gördüğü Balıkesir Büyük Şehir Belediye Başkanı Sayın Yücel YILMAZ var.  Bu başarıyı görmemek mümkün değil. 

Geldiğimiz noktada Bandırma Belediyesinin Sayın Cemal ÖZTAYLAN başkanımızın Bandırmaya yaptığı hizmetlerle kaldığını görüyoruz, bankacı bir finansçı olarak rakamları gördüğümde işin ciddiyetini daha iyi anlayan biri olarak bu açıklamayı yapıyorum. Bizim Birlik beraberlik içinde Bandırmamızı AK BELEDİYE yapacağımıza inancım sonsuzdur. Sonuçta siyaset ekip işidir bu AK Parti ruhunda fazlasıyla var. 

Şehrine aşık bir kadın olarak bu şehirde doğan, bu şehirde doyan, bu şehirde yaşayan genç, yaşlı tüm yaşamını burada geçiren insanımıza sorumluluğum olduğuna inanıyorum.

Ben siyasetle birlikte seçimden seçime halkın karşısına çıkan biri değilim, siyasi hayatım öncesinde de halkla iç içeydim, girdiğim tüm seçimleri kazandım, inandığım her süreçte hedefe ulaştım. Açıkçası ben İNANIYORUM,  Ticaretin ve Siyasetin sermayesi insandır. Biz ailemizden böyle gördük iş hayatımızda da siyaset hayatımızda da bunu düstur edindik.                                                                   

Üstlendiğim sorumluluk ve hizmet aşkıyla Cumhuriyetimizin 100. Yılında Yeni Türkiye Yüzyılında, Balıkesir’in incisi güzel şehrimiz Bandırmamızın en iyi hizmeti alması için huzurlu, güvenli, daha yeşil olması ve sorunlarının çözülmesi için liyakat sahibi kadrolarla başaracağımıza inanıyorum. DEĞİŞİMİN ATEŞİNİ an itibariyle yakıyoruz. Tarih yazmaya hazırım sizlerde hazır mısınız.

AK Parti Bandırma belediye başkan adaylığımı açıklıyorum. Bu göreve talip olan tüm aday adayı arkadaşlarıma çıktıkları bu yolda başarılar diliyorum.

Bana destek vermek için bugün burada bulunan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim etsin" diye konuştu.

Oya Yücel'in Belediye Başkanlığı için aday adaylığı açıklamasına destek için gelenleri Parti binası almadı. Büyük katılım dolayısı ile izdiham yaşandı. Toplantıya Manyas İlçe teşkilatının önde gelen isimleri, MHP Bandırma İlçe Başkan Yardımcısı Orhan Aydın, Kadın kolları, gençlik kolları, Bazı Mahalle Muhtarları yanı sıra bası STK çevreleri hazır bulundu.

Oya Yücel'in Başkanlık aday adaylığı açıklaması ardından, programa katılan gönüldaşları kendisi ile resim çektirmek üzere uzun süre sıra beklediler.



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı