AK Partide Kadın adaylar umutlu

AK Partide Kadın adaylar umutlu

Balıkesir'de bir araya gelen 4 Kadın aday adayı, 31 Mart'ta değişim olacaksa, bunu kadınların yapacağı mesajını verdiler.

Balıkesir'de bir araya gelen 4 Kadın aday adayı, 31 Mart'ta değişim olacaksa, bunu kadınların yapacağı mesajını verdiler.

Balıkesir’in 20 ilçesi ve birde Büyükşehir olmak üzere 21 tane Belediye Başkanı var 2019 seçimlerinde seçilerek görev yapan Başkanların hepsi erkek, seçmenin %50’ si Kadın olmasına rağmen yerel yönetimde etkinlik  %0 

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ‘nın ‘’Türkiye Yüzyılı Kadınların Yüzyılı Olacaktır’’ mesajı sonrası 

Balıkesir de AK partide 21 başkanlık için toplam aday adayı sayısı yaklaşık 70 kişiye ulaştı bunların sadece 4 tanesi kadın aday adayı

14 Ocak Pazar günü Balıkesir de düzenlenen etkinlikte 4 kadın Aday Adayı bir araya geldi dört kadın aday adayının en az birinin adaylığa geçiş yapmasının toplum üzerindeki pozitif etkisinin büyük olacağı kesin

Karesi Belediye Başkan Aday Adayı Türkan Buğra (önceki dönem il kadın kolları başkanı)

Edremit Belediye Başkan Aday Adayı Funda Övünç (Edremit Belediye Personeli)

Sındırgı Belediye Başkan Aday Adayı Elvan Bahar Göktepe (Büyük Şehir çalışanı) ve Bandırma Belediye Başkan Aday Adayı Oya Yücel (Bandırma Belediye Meclis Üyesi-Kadın Kolları Başkanı-Bankacı- Bandırmanın tarihinde seçilerek görev yapan ilk kadın muhtarı) 

Bandırma üç dönemdir CHP li başkanlarla yönetiliyor 2019 da ki son seçimde AK Parti son anda ilçe başkanını aday yaptı ve 19.085 oy farkı ile kaybetti.

Oya Yücel’e karşıda aynı hamlenin yapılmasını isteyen rakip partilerin beklentisi nasıl sonuçlanacak göreceğiz. Halkın her kesiminde büyük ilgi gören AK Partinin son yıllarda yakalayamadığı ivmeyi yakalayan Oya Yücel dengeleri büyük oranda bozacaktır.

Partilerin Adayları sonrası süreç başlayacak ve 01 Nisan 2024 sabahı görülecek ki kim ortada kim kayıp. Rüyalar bitip gerçekler yaşanmaya başlanacak.



Turgut Senturk
17.01.2024 12:07:57
Hanımefendileri yolu açık olsun. Bulundukları şehirlerde keesinlikle bir siyasi değişimin şart olduğuna inanıyorum. Hanımefendiler eminim ki şu andaki yönetimlerden çok daha iyi hizmet sunacaklardır.

Anahtar Kelimeler: Partide Kadın adaylar umutlu
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı