AKADEMİ SPORCULARINA SEMİNER

AKADEMİ SPORCULARINA SEMİNER

Bandırma Akademi Dövüş Sanatları GSK hafta sonu seminer düzenledi.

Türkiye WushuKung Fu Federasyonuna bağlı World Kyokushin Budokai (WKB) Türkiye başkanı Gökhan Bahadır Ödemiş’in verdiği seminer verimli geçti.

Seminerin ardından WKB Bandırma Dojo Temsilciliği Akademi Spor Kulübü Milli Sporcusu olan Aysima Ersin’e verildi. Ayrıca Kulüp antrenörü Shihan Sermet Ulufer ve Kulüp Başkan Yardımcısı Zeynep Ersin ise çözüm ortaklığına getirildi.

Bandırma Akademi Dövüş Sanatları GSK’nın salonunda gerçekleştirilen seminere katılım yüksekti. WKB’nin pandemi sürecinde düzenlediği üçüncü seminer Bandırma’da gerçekleştirildi.

Wushu Federasyonu Teknik Kurul Başkan Yardımcısı ve WKB Türkiye Başkanı Gökhan Bahadır Ödemiş; “WKB olarak dünyanın ve ülkemizin içinde bulunduğu pandemi sürecinde sporcularımızla ve kulüplerimizle birlikteliğimizi pekiştirmek için düzenlediğimiz seminerlerin üçüncüsünü  Bandırma da düzenledik. İlginin ve katılımın yüksek olduğu seminerler bizim açımızdan da oldukça verimli geçti. Ülkemizde sporcularımızı geliştirmek için çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. İçinde bulunduğumuz kurallar çerçevesinde seminer ve kamplarımızı kulüplerimizle iletişim içerisinde gerçekleştireceğiz. Bizleri misafir perverlikleriyle karşılayan ve ağırlayan Ersin ailesine, seminerimize katılım gösteren tüm sporcularımıza ve değerli ailelerine teşekkür ediyorum” dedi.

Akademi Dövüş Sanatları GSK Başkanı Mehmet Ersin ise yaptıkları tüm çalışmaların çocuklarının yani kulüp sporcularının gelişimine katkı sunacağı düşüncesiyle yapıldığını söyledi.

Mehmet Ersin; “Federasyonumuzun ve WKB Türkiye Başkanımız Gökhan Bahadır Ödemiş hocamızın gerçekleştirdiği seminerlerine katılmanın sporcularımıza olumlu etkilerini görmekten dolayı mutluluk duyuyorum. Çünkü kulübümüzü açtığımız günden bugüne kadar tek amacımız çocuklarımızın kendilerini geliştirmeleri. İstiyoruz ki çocuklarımız  bilgi edinerek içinde yaşadığı topluma, ülkemize ve dünyaya faydalı insanlar olmalarıdır. İlk günden itibaren bu hedefimiz hiç değişmedi. Bandırma’ya gelerek kulübümüzde böyle güzel bir seminer gerçekleştirdikleri için başta Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonuna ve WKB Türkiye Başkanımız Gökhan Bahadır Ödemiş hocamıza çok teşekkür ediyoruz. Birlikte çok güzel işler yapacağımıza inanıyorum. Yaptığımız tüm çalışmalar ülkemizin geleceği olan çocuklarımızın donanımlı olmaları için” dedi.



Anahtar Kelimeler: AKADEMİ SPORCULARINA SEMİNER
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı